Η Ραχούλα πόνταρε στο ντόπιο πράμα και δικαιώθηκε…

Η Ραχούλα πόνταρε στο ντόπιο πράμα και δικαιώθηκε…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Μετά από έξι χρόνια ξηρασίας και περιπλάνησης στα γήπεδα της Β΄ΕΠΣΛ, η Δόξα Ραχούλας κατάφερε έστω και από την τρίτη θέση να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου για την Α1 μετά από μια εντυπωσιακή πορεία κυρίως στον β΄γύρο.

Ούτε οι αλλαγές στους πάγκους (τον Γιάννη Μπάγκα διαδέχθηκε ο Σάκης Τσιάρας και αυτόν ο Αντώνης Μηταλλούλης) δεν φάνηκε να επηρεάζουν τους «ασπρόμαυρους» οι οποίοι μέσα από συλλογική προσπάθεια και στηριζόμενοι στο παρεϊστικο κλίμα κατάφεραν να υλοποιήσουν τον στόχο της ανόδου που ήταν και ο αρχικός στόχος.
Όσο για την επόμενη μέρα το μόνο σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι της Ραχούλας θέλουν να κινηθούν στα ίδια επίπεδα, ποντάροντας πολλά στα παιδιά από το χωριό και με κάποιες προσθήκες να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.
Η Ραχούλα με αριθμούς…
Η Ραχούλα τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ έχοντας συγκεντρώσει 60 βαθμούς (17 νίκες, 9 ισοπαλίες, 4 ήττες) και 54-32 τέρματα.
ΕΝΤΟΣ: 10-4-1 (26-12 τέρματα)
ΕΚΤΟΣ: 7-5-3 (28-20 τέρματα)
Έπιασε 13αρι ο Αργυρακούλης…

Για μια ακόμη χρονιά ο υψηλόσωμος επιθετικός που ακούει στο όνομα Βασίλης Αργυρακούλης αποτέλεσε το «βαρύ πυροβολικό» της Ραχούλας καθώς σημείωσε 13 τέρματα και έβαλε με τη σειρά του ένα μεγάλο λιθαράκι στην άνοδο αυτή.
13 γκολ: Αργυρακούλης
9 γκολ: Σκάκος Κ.
6 γκολ: Μηταλλούλης
4 γκολ: Διαμάντης, Παλάσης
2 γκολ: Καραπετσάνης, Πιλτσούλης Μ., Τζιλάκας, Σταμπολάκης, Θεοχαρούλης
1 γκολ: Τζάνακας Π., Μαυρομιχάλης, Ευαγγέλου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΗΤΑΛΛΟΥΛΗΣ:

Μια από τις παλιές «καραβάνες» της ομάδας, ο παίκτης-προπονητής Αντώνης Μηταλλούλης δήλωσε:
«Φέτος στην ομάδα τέθηκαν από την αρχή υψηλοί στόχοι και γι’ αυτό επιλέξαμε να δημιουργήσουμε ένα κράμα έμπειρων παικτών που μαζί με τους νεότερους θα αποτελούσαν τον βασικό κορμό. Η απόκτηση ορισμένων έμπειρων παικτών και με την ύπαρξη των παλιών που αγαπάνε το χωριό και την ομάδα, κατορθώσαμε να πετύχουμε τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου.
Για μένα όμως θεωρώ προσωπικά πως κέρδος για την ομάδα πέρα από την άνοδο, ήταν και η ανάδειξη ταλαντούχων παικτών που έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει. Δουλέψαμε σκληρά καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, ποντάροντας πάρα πολλά και στο εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την αμέριστη στήριξη τους…».
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















