Έχει ανέβει το επίπεδο στη Β΄ΕΠΣΛ…

Έχει ανέβει το επίπεδο στη Β΄ΕΠΣΛ…
Ιδιαίτερα δραστήριες δείχνουν και οι ομάδες της Β΄ΕΠΣΛ καθώς αρκετές από αυτές έχουν μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, κάνοντας φανερές τις προθέσεις τους με το «καλημέρα».
Κυψέλη, Λύκοι, Αρμένιο και Καλαμάκι είναι ομάδες που έβαλαν στο ρόστερ τους ποιότητα και εμπειρία ενώ η Μελία κατάφερε να κάνει το «κόλπο γκρόσο» προχωρώντας στην απόκτηση του ικανότατου επιθετικού Δημήτρη Καββαδία όπως και η Ανάβρα αλλά και ο Ελευθεριακός μιας και ενέταξαν στο δυναμικό τους παίκτες με την ποιότητα του Σχοινά και την εκτελεστική δεινότητα του Μπέλτσιου.
Ας δούμε πως έχει διαμορφωθεί το μεταγραφικό παζάρι της Β΄ ΕΠΣΛ και τις κινήσεις που έχουν κάνει ορισμένες ομάδες έως τώρα:
ΚΥΨΕΛΗ
ΗΡΘΑΝ
Κουκουφίκης, Κατσιάνης (Κουλούρι), Θεοδωρόπουλος (Μελία), Χατζόπουλος Β. (Πρωτέας)
ΛΥΚΟΙ
ΗΡΘΑΝ
Καλογιάννης (Σμόλικας), Γρίβας (Άγιοι Ανάργυροι), Κωσταρέλος, Σπανός (Καλαμάκι), Γουγουλούλης (Δήμητρα Γιαν.), Τζήκας (Ανθούπολη)
ΑΡΜΕΝΙΟ
ΗΡΘΑΝ
Σολάκου (Ατρόμητοι), Αναστασίου (Αμυγδαλέα), Ρακιντζόγλου (Λύκοι), Δάλλας (Τοξότης)
ΧΕΙΜΑΔΙ
ΗΡΘΑΝ
Νάκος (Σ.Σ. Ραψάνης), Κουτσιμάνης, Κουλούρης (Λαρισαϊκός), Μπίτης (Ομορφοχώρι)
ΜΕΛΙΑ
ΗΡΘΑΝ
Τζήμας (Αρμένιο), Καββαδίας (Γλαύκη)
ΚΑΛΑΜΑΚΙ
ΗΡΘΑΝ
Τριχιάς, Τσούτσας, Κολυμήτρας (Ακρόπολη Βόλου), Κωνστανταρίδης (Νίκη Νίκης), Σιαμουρδάνης (Άνθιμος Γαζής Μηλέων Βόλου), Μπασιανάς, Καλόγηρος (Ελευθεριακός)
ΑΝΑΒΡΑ
ΗΡΘΑΝ
Σχοινάς (Τερψιθέα)
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ
ΗΡΘΑΝ
Μπέλτσιος (Συκέα)
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















