Ο Καββαδίας έκανε τη ζημιά…

Ο Καββαδίας έκανε τη ζημιά…
Ο Δημήτρης Καββαδίας είναι γεννημένος “killer” και το επιβεβαίωσε και στην εντός έδρας αναμέτρηση της Ένωσης Μελίας κόντρα στη Δόξα Αρμενίου όπου είχε θητεύσει κατά το παρελθόν μιας και σκόραρε δις και οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 2-0.
Μόλις στο 10΄ήταν αυτός που έβαλε σε θέση οδηγού την Ένωση και στο 85΄σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.
Όσο για τη Δόξα αν και δεν έπιασε τα γνωστά στάνταρ απόδοσης, είχε τρία δοκάρια με τους Σολάκου (35΄) και Ρακιντζόγλου (55΄, 70΄).
Οι νικητές τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε στο 90΄ο Παπαγεωργίου.
ΜΕΛΙΑ (Ν. Καψούρης): Τζήμας, Νταλαμπύρας, Αγγελακόπουλος Χ., Ράτζας, Νάτσουλας, Παπαγεωργίου, Κόγιος, Χασιώτης (90΄Μπαρούτας), Γαρυφαλλόπουλος, Καββαδίας, Γκόγκουρας (88΄Μπακάλης).
ΑΡΜΕΝΙΟ (Τ. Τζήκας): Καρακυρίτσης, Ρουμπιές, Ντίνας (61΄Καμπανάς), Κουσιάς, Σπανός, Δάλλας, Γκέκας (65΄Γκόντας), Ρενάτο, Ρακιντζόγλου, Σολάκου (80΄Πρασσάς), Αναστασίου.
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















