Η νίκη ήρθε από τον πάγκο…

Η νίκη ήρθε από τον πάγκο…
Το γκολ του Στέφανου Σκέντζα στο 80΄ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στον Πανιώνιο επικρατώντας τελικά του Ατρόμητου Βαμβακούς με 1-0.

Μια νίκη που ήρθε με μπόλικο άγχος για το συγκρότημα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου και διατήρησε το αήττητο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Από την άλλη μεριά η φαρσαλινή ομάδα διεκδίκησε με τη σειρά της το θετικό αποτέλεσμα και θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε αλλά είχε χαμένο πέναλτι με τον Κατσανάκη να στέλνει τη μπάλα άουτ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Τσιβόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Στρατής, Βασιλείου Π., Σκέντζας Β., Καρδαμίλης, Παϊτέρης (70΄Σκέντζας Π.), Κανής, Φλώρος, Κίτσας Γ. (35΄λ.τ Στρατής Β.), Ελιζόπουλος, Δημόπουλος (60΄Σκέντζας Στ.).

ΒΑΜΒΑΚΟΥ (Π. Θεοδώρου): Φουντζόπουλος, Γκούνης, Θανόπουλος, Αρσενόπουλος, Καραγιάννης Γ., Κατσανάκης, Φλώρος, Τσούλης, Αζάς.
Έπαιξαν και οι: Στεργιόπουλος, Αρβανιτοζήσης, Καραγιάννης Γιωρ.

Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















