Εντυπωσιακός στην επανάληψη ο Θερμαϊκός…

Εντυπωσιακός στην επανάληψη ο Θερμαϊκός…
Τι κι αν ο Θερμαϊκός Στομίου βρέθηκε στο 20΄πίσω στο σκορ με 0-2, στη συνέχεια έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα φτάνοντας σε μια εντυπωσιακή νίκη με 4-2 κόντρα στον Αστέρα Μελισσοχωρίου.
Κι όμως οι του Αστέρα ήταν αυτοί που ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 15΄ο Κατσιφλάς έκανε το 0-1 ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 0-2.
Πέντε λεπτά πριν τελειώσει το α΄μέρος ο Αλβανός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 1-2 και στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε άρδην.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 65΄ο Τζιότζιος έφερε το ματς στα ίσια ενώ ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα πέτυχε την ολική ανατροπή κάνοντας το 3-2.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 85΄ο Κώστας ΚΞαφάρας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.
ΣΤΟΜΙΟ (Κ. Ξαφάρας): Δημεράς, Τοπάλης, Ξαφάρας Θ., Σινάνι, Οικονόμου, Δεσπότης, Αλβανός, Ταπατάς Κ., Σαπουνάς, Τσιάρας, Τζιότζιος.
Έπαιξαν και οι: Ξαφάρας Κ., Αλεξίου, Ταπατάς Γ.
ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Η. Αράπης): Γάτσιος, Βαλώζος, Παπαϊωάννου, Ζαφειρίου, Παπαδούλης (80΄λ.τ Λόζος), Κουτσογιάννης, Κατσιφλάς (70΄Αντωνόπουλος), Ακριβοσούλης, Μπουτίνας (47΄ λ.τ Μπαζούλης), Λιάγκας, Γουρνάρης.
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















