Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
23 Νοέμβριος 2013

Σπουδαίες νίκες για Γόννους, Δασοχώρι και Σ.Σ. Ραψάνης…

Προβολές: 1320

alt

Σπουδαίες νίκες για Γόννους, Δασοχώρι και Σ.Σ. Ραψάνης…

Μετά από μια συναρπαστική σε εξέλιξη αναμέτρηση, ο Όλυμπος Γόννων που δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένος τον τελευταίο διάστημα κατάφερε να υποτάξει τη Βερδικούσια με 3-2 (εδώ ρεπορτάζ των υπόλοιπων αγώνων του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

 

Οι Βερδικουσιώτες ήταν αυτοί που ξεκίνησαν επιθετικά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3΄ο Μιχαλές έκανε το 0-1 ενώ ο ίδιος παίκτης στο 27΄έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των «βυσσινί» αλλά αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι (άουτ).

Στο 31΄ήταν η σειρά του Όλυμπου να χάσει πέναλτι με τον Ντόι (πέναλτι) και στο 51΄ο Τσούγιας με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Μάλιστα στο 62΄ο Μπαρούτας με νέο πέναλτι αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα και έκανε το 2-1 αλλά στο 78΄ο Μιχαλές και πάλι με κεφαλιά έγραψε το 2-2.

Και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ρημαγμός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Τη νίκη αυτή οι άνθρωποι των Γόννων την αφιερώνουν στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Τσιρονίκο για την περιπέτεια που περνάει με τις θερμότερες ευχές για ότι το καλύτερο.

ΓΟΝΝΟΙ (Α. Μάντζαρης): Καραβασίλης, Τσιντζιλόνης, Μαρκεγκάι, Καράνης, Ριζούλης, Μπαρούτας, Ντόι, Ρημαγμός Μ. (93΄Καραβιδές), Καραδούκας (66΄Καναβούρας), Τσούγιας, Σέντζας (81΄Μούργκας).

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Ζουρλαδάνης, Βαρσάμης Γ. (10΄ λ.τ Καρκατσέλας Σοφ.), Μούμος, Νυχτερίδας Θ., Συνάπαλος Μην., Οικονόμου (65΄ Ιγγλέζος Γ.), Θάνος Θ., Στατήρης, Μιχαλές, Συνάπαλος Χρ., Δήμκος Ντ. (28΄λ.τ Θάνος Γιαν.).


ΔΑΣΟΧΩΡΙ 2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 0

Τι κι αν ο Ατρόμητος Δασοχωρίου παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, κατάφερε με περίσσιο πάθος να υποτάξει τον φιλόδοξο Αστέρα Τυρνάβου επικρατώντας με 2-0 και σκαρφάλωσε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Όλα τα λεφτά… ήταν η επανάληψη εκεί όπου ο Μπάμπης Σαχίνης στο 70΄με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 και δέκα λεπτά αργότερα ο Παναγιώτης Παππάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΔΑΣΟΧΩΡΙ (Π. Παππάς): Κυριάκης, Γκουντούρας, Θανασάρας, Κανωτίδης (70΄Βάνης), Καπάι, Παλάντζας Π., Ψευτόγκας, Παππάς, Κόμης, Μπουχλαριώτης, Σαχίνης.


Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ 4

ΔΕΛΕΡΙΑ 1

Εξαιρετικός εμφανίστηκε ο Σ.Σ. Ραψάνης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Δελέρια τα οποία και συνέτριψε με το ευρύ 4-1.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5΄ο Κουτσάκης αλλά στο 25΄ο Γκαμπέτας έφερε το ματς στα ίσια και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 57΄ο Γκαραγκούνης Ντ. που είχε περάσει ως αλλαγή πέτυχε το 2-1 και στο 70΄ο Κουτσάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 80΄ο Γκαραγκούνης Ντ.

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Α. Μπατσαράς): Σδούγκας, Γκαραγκούνης Δ., Τσατσανάκος, Σινάνι, Βάρσος 70΄Σδούγκας Σωτ.), Τσούλκας, Σαχπατζίδης, Τσάτσαρης (55΄Γκαραγκούνης Ντ.), Κούμε, Κουτσάκης, Μπούρος (75΄Χατζηλαδάς).


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2

ΚΑΡΥΑ 2

Την πρώτη της απώλεια στο πρωτάθλημα μέτρησε η πρωτοπόρος Ακαδημία Τυρνάβου μιας και παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στον ψυχωμένο Όλυμπο Καρυάς με 2-2.

Μάλιστα οι Τυρναβίτες προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 με γκολ που πέτυχαν οι Κατσαρός 22΄με κεφαλιά και Σπυρόπουλος 47΄με χτύπημα φάουλ ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τους Παπαχατζή Γ. 44΄και Στάμου 60΄.

Όμως οι φιλοξενούμενοι αφού μείωσαν στο 48΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καραγκόγκου, κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 52΄με το Δάσσιο Κ. να βρίσκει δίχτυα.

Στο 70΄ο Μανούσιος είχε δοκάρι.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Κοντοβασίλης, Παπαχατζής Β., Σπυρόπουλος, Χαρισούλης, Αυλογιάρης, Παπαχατζής Γ., Κατσαρός (46΄Στάμου), Μούργκας, Παπαδόπουλος (75΄Λόζος), Μπάκος Γ., Ντούρος.

ΚΑΡΥΑ (Γ. Καραγκόγκος): Καρακώστας, Δάσσιος Γρ., Δάσσιος Γ., Δάσσιος Ορ., Στεργιούλας, Λυτριάνης, Καραγκόγκος, Δάσσιος Χρ., Μανούσιος, Καβαρατζής Λ., Δάσσιος Κ.

Έπαιξαν και οι: Κελέκης, Κατσιούρας, Γκούθας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt