Οι Λύκοι νίκησαν Καλαμάκι και «χωράφι»!
Οι Λύκοι νίκησαν Καλαμάκι και «χωράφι»!
Ο Μιχάλης Λάλλας ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στην εντός έδρας αναμέτρηση των Λύκων με αντίπαλο τον ΠΑΟ Καλαμακίου μιας και σκόραρε στο 30΄και χάρισε μια ακόμη πολύτιμη νίκη στην ομάδα του με 1 -0.
Φυσικά ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του «Γ. Μητσιμπόνας» ήταν αυτός που «έκλεψε» την παράσταση για μια ακόμη φορά μιας και είναι ακατάλληλος για να παιχθεί ποδόσφαιρο.
Έστω και έτσι όμως και τα δύο συγκροτήματα προσπάθησαν αρκετά αλλά η λαρισινή ομάδα ήταν αυτή που χαμογέλασε και παραμένει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.
ΛΥΚΟΙ (Λ. Λελέδης-Σ. Καλαμάς): Κακαρδάκης, Τζήκας Γιαν. (68΄Δάλλας), Χατζηαντωνίου, Πιστάλης, Κωσταρέλος, Παντέρας, Ντριβαλάς, Τσιλιλής, Λάλλας (70΄Γουγουλούλης), Πασχαλίδης (57΄ Γρίβας), Μήτρος.
ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Β. Τάχος): Μάνος, Τζαβέλας, Κολυμήτρας, Ντινούλης, Μπασιανάς, Χριστόπουλος, Καλόγηρος Ευθ. (70΄Σφέτσος), Καλόγηρος Ν., Καράτζιος Θ. (80΄ Κολοβός), Καράτζιος Γ. (85΄ Κολοβός Στ.).
Τελευταία
- Ανανέωσε με τον Α.Σ. Φαλανιακό ο Πατέτσος
- Αποχώρησαν από τα Αμπελάκια…
- Με Γούλα και του χρόνου η Ραχούλα…
- Ανανέωσαν οι Βερδικουσιώτες στη Γιάννουλη…
- Επέστρεψε στον Κίσσαβο ο Πολύζος…
- Άλλες τρεις ανανεώσεις στον Οικονόμο Τσαριτσάνης
- Έβαλε και Πολύζο στην "μηχανή" του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης
- Στη γύρα… ο «Ράφα»
- Ο Ταχτιντής στο τιμόνι του Δαμασιακού…
- Με Σιάρκο στον πάγκο ο Φαλανιακός…