Ο Σχοινάς την οδήγησε στη νίκη…

Ο Σχοινάς την οδήγησε στη νίκη…
Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός Γιάννης Σχοινάς στο 18΄με ωραίο σουτ, η Προοδευτική Ανάβρας έφυγε με τους βαθμούς της νίκης στις αποσκευές της από τη Μαρμαρίνη επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 1-0 (εδώ ρεπορτάζ των υπόλοιπων αγώνων του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).
Παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε η δύναμη με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς όμως λόγους αλλά η ομάδα του Κώστα Κουτσούκη ήταν αυτή που είχε ουσία ενώ στην επανάληψη θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου με τον Γάκη.
ΑΝΑΒΡΑ (Κ. Κουτσούκης): Τζικόπουλος, Παρλάτζας (76΄Χαϊδούλης), Μαλλιάρας, Γκόγκας, Τριανταφύλλου, Μπουζώνας, Γάκης (90΄ Μπάτσικας), Κουρούκας, Κατσιούλης, Σχοινάς, Μπελιάς (50΄Καραφίλι).
ΠΟΥΡΝΑΡΙ 0
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 3
Με μεγάλο πρωταγωνιστή και πάλι τον Σπύρο Μπέλτσιο ο οποίος σκόραρε δις, ο Ελευθεριακός έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από την έδρα του Πουρναρίου επικρατώντας με 3-0 και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου.
Το σκορ άνοιξε στο 20΄ο Μπέλτσιος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 0-2.
Ο Μητρακόπουλος ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ (Γ. Κυρμιτζόγλου): Συράκης, Καραγιάννης, Φροξυλιάς, Χατζηλάρι, Τέλιος, Μόκας, Μητρακόπουλος, Ραπτοτάσιος Π., Ντουρουντάκης, Λύτρας (46΄Κασίδας, 80΄λ.τ Τοαντέρ), Μπέλτσιος.
*Η ομάδα του Ελευθεριακού ευχαριστεί τους ανθρώπους του Πουρναρίου για την άψογη φιλοξενία τους.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ 1
ΛΥΚΟΙ 2
Ο Θέμης Γουγουλούλης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη των Λύκων με 2-1 με αντίπαλο τον Πρωτέα Αχιλλείου και διατηρεί έτσι τη λαρισινή ομάδα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Η λαρισινή ομάδα ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 25΄ο Γουγουλούλης με πλασέ έκανε το 0-1 ενώ ο ίδιος παίκτης στο 40΄με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 0-2. Γκολ πέτυχε και ο Σαλοκανάς αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους γηπεδούχους να μειώνουν με το ξεκίνημα της επανάληψης σε 1-2.
ΛΥΚΟΙ (Λ. Λελέδης-Σ. Καλαμάς): Κακαρδάκης, Τζήκας Γ.,Ντριβαλάς (46΄ Πιστάλης), Τσιλιλής, Τζούμπικας, Παντέρας, Γουγουλούλης (83΄Μήτρος), Γρίβας, Σπανός, Νικάκης, Σαλοκανάς (80΄λ.τ Γεωργόπουλος).
ΣΤΟΜΙΟ 1
ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ 3
Συνέχεια στις εξαιρετικές της εμφανίσεις αλλά και νίκες έδωσε η ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου μιας και πέρασε νικηφόρα και από το Στόμιο επικρατώντας του τοπικού Θερμαϊκού με 3-1 και παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Το σκορ άνοιξε στο 18΄ο Σεϊζης μετά από έξοχη μεταβίβαση του Μαυρομάτη, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 40΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ξαφάρα Κ.
Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Μαυρομάτης ο οποίος με δύο προσωπικά γκολ (80΄και 88΄) διαμόρφωσε το τελικό 1-3 και ειδικά για το δεύτερο ήταν εξαιρετικό αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε ιδανικά.
ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ (Β. Στεφανής): Παϊτέρης, Καραχάλιος, Τσούτσας, Χαρταλάμης, Κοτρώτσιος, Μαυρομάτης, Σεϊζης, Μπαρούτας (52΄Πατσούρας), Γκέκας, Παϊτέρης, Τζουρτζουκλής (82΄Σιακέι).
ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ 3
ΑΙΓΑΝΗ 2
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ζαφειρούλης ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα και χάρισε μια πολύτιμη νίκη στον Αστέρα Μελισσοχωρίου με 3-2 κόντρα στην αξιόμαχη Αιγάνη.
Πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 5΄με τον Ζαφειρούλη.
Στο 16΄ο Ευαγγέλου έφερε το ματς στα ίσια αλλά στο 50΄ο Ζαφειρίου έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού τον Αστέρα.
Στο 75΄ο Ευαγγέλου σκόραρε και πάλι γράφοντας το 2-2 αλλά ο Ζαφειρούλης είχε τον τελευταίο λόγο…
ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Η. Αράπης): Αποστόλου, Παπαϊωάννου (65΄Παπαδούλης Απ.), Αγγελούλης, Παναγιωτόπουλος, Ζαφειρίου, Κουτσογιάννης, Αντωνόπουλος (80΄Περγαντής), Ακριβοσούλης, Μπουτίνας (60΄Κουτσάκης, Ζαφειρούλης Κ., Λιάγκας.
ΧΕΙΜΑΔΙ 3
ΚΑΛΑΜΑΚΙ 3
Γκολ και θέαμα πρόσφεραν Χειμάδι και Καλαμάκι στην μεταξύ τους αναμέτρηση καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το χορταστικό 3-3.
Δυνατά ξεκίνησαν στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι και μόλις στο 5΄ ο Κουτσιμάνης έκανε το 1-0 και στο 30΄ο Καραντώνης Γ. έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Όμως οι του Καλαμακίου δεν πτοήθηκαν και στο 35΄ο Ντινούλης μείωσε σε 2-1, για να κλείσει το α΄μέρος με ένα τρίτο γκολ από πλευράς Χειμαδίου και δράστη τον Τσιαγκούλη Β.
Το ματς είχε πολύ «ψωμί» και στο 65΄ο Καλόγηρος και πάλι βρήκε δίχτυα μειώνοντας σε 3-2 ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Μπασιανάς διαμόρφωσε το τελικό 3-3, φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι για οφσάιντ.
Πάντως οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Καλόγηρου Ν.
ΧΕΙΜΑΔΙ (Κ. Ρεντούμης): Μπίτης, Τσιαγκούλης Κ., Γκοργκόλης, Καραντώνης Λ., Καραντώνης Γ., Κόκκινος, Γκόλαντας, Κουλούρης, Κουτσιμάνης, Τσιαγκούλης Β. (80΄ Τόπης), Νούσιος.
ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Σ. Λιώρας): Μάνος, Νταμήτρος, Χριστόπουλος (75′ Τζαβέλας), Τσουκάρης, Ντινούλης, Τσούτσας, Καλόγηρος, Καλόγηρος Θ. (65′ Στούκας), Μπασιανάς, Σφέτσος, Κολυμήτρας (46′ Καράτζιος), Καλόγηρος Ν.
Τελευταία
- Η πρεμιέρα του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής…
- Παροχή μπαλών ποδοσφαίρου
- Κόντρα στην Αθήνα ’90 στην πρεμιέρα η ΑΕΛ Futsal…
- Νέα διοίκηση στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας…
- Απόφαση Ε.Δ/ΕΠΣΝ Λάρισας για Εξοδολόγια Φιλικών
- Ολυμπιακός Βόλου και Ρήγας Φεραίος στον δρόμο του Π.Ο.Ε και του Ηρακλή Λάρισας…
- Παρέμειναν οι στυλοβάτες στον Δαμασιακό…
- Νέα προσθήκη για τον Μαχητή…
- Εξαιρετική κίνηση για τη Δήμητρα Γιάννουλης…
- Δυναμώνει η επίθεση του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















