Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
02 Φεβρουάριος 2014

Ο Παναγιώτης Κίτσας μιλάει… πάντα τελευταίος

Προβολές: 1976

alt

Ο Παναγιώτης Κίτσας μιλάει… πάντα τελευταίος

Ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης εκμεταλλεύτηκε για μια ακόμη φορά τον παράγοντα έδρα και κατάφερε να υποτάξει και τον φιλόδοξο Απόλλων Βρυσιών με 2-1 και παραμένει έτσι σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ.

alt

Αναμέτρηση η οποία τα είχε όλα με σασπένς, δυνατές συγκινήσεις, ανατροπή στο σκορ, ένταση αλλά και αρκετές διακοπές.

alt

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Κορδαλή ήταν αυτό που ξεκίνησε με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 10΄με τον Τσορτανίδη.

Όμως η ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου αντέδρασε και στο 40΄ο Γιώργος Κίτσας ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

alt

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης αλλά ο Παναγιώτης Κίτσας ήταν αυτός που στο 65΄ «λύτρωσε» τη λαρισινή ομάδα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

alt

Ο Πανιώνιος τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε στο 85΄ο Βασιλείου Σ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Τσιβόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Στρατής Π., Στρατής Δ., Βασιλείου Στ., Καρδαμίλης, Στρατινάκης (65΄λ.τ Ελιζόπουλος), Κανής, Φλώρος, Κίτσας Γ. (90΄Βασιλείου Π.), Κίτσας Π., Δημόπουλος.

alt

ΒΡΥΣΙΑ (Π. Κορδαλής): Χουλιάρας, Μπερσιάνης, Τσορτανίδης (70΄Κρίκης), Στεφανής, Γκόβαρης, Κίτσιος, Λούκουτος, Βαϊτσης, Γιαχνής, Παπαδόπουλος, Ζητούνης (87΄λ.τ Μπλέτσας).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt