Ad Here
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
04 Μαϊ 2014

Ο Θανασάρας έσωσε την παρτίδα…

Προβολές: 1193

alt

Ο Θανασάρας έσωσε την παρτίδα…

Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Θανασάρας στο 85΄με προβολή μετά από χτύπημα φάουλ του Εμμανουήλ, ο Άγιος Θωμάς κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο ισόπαλο 2-2 κόντρα στους Αμπελόκηπους.

alt

Αναμέτρηση που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον από τα πρώτα λεπτά με τους «βυσσινί» να ανοίγουν το σκορ στο 11΄με τον Καλούση.

Στο 22΄ο Τσιάμπας με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια και στο 74΄ο Μπίμπα με χτύπημα φάουλ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στους Αμπελόκηπους αλλά οι «βυσσινί» είχαν τον τελευταίο λόγο.

alt

Μάλιστα ο Άγιος Θωμάς τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Τσιάρας στο 82΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ στο 15΄ο Ραμόν είχε δοκάρι για τους «κόκκινους».

Αποτέλεσμα το οποίο και διατηρεί τον Άγιο Θωμά στην κορυφή στους αγώνες κατάταξης για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Γ΄ΕΠΣΛ, με τους Αμπελόκηπους να θέλουν τη νίκη με πολλά γκολ διαφορά κόντρα στον Βρυότοπο στο φινάλε.

Η διαιτησία

alt

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρος Βλιώρας με βοηθούς τους κ.κ. Καραθάνο και Καρδούλα.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Β. Κυριάκος):

alt

Παπαρδέλας, Τσιάρας, Πιτσαρής (72΄Λαπούδης), Θανασάρας, Τσίρκας, Αντωνόπουλος (70΄Αποστόλου), Συρούκης (59΄Αγγελόπουλος), Καραγεωργίου, Καραγιάννης, Καλούσης, Εμμανουήλ.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Κ. Τσιουτσιούμης-Θ. Σαλογιάννης):

alt

Παπαρσένος, Τζιόγκας, Δόνος, Ταυλαρίδης, Πότσης (78΄Γερμάνης), Μπλάνας, Ποντίκας (84΄Καουνάς), Ραμόν Ντε Λα Ρόσα, Τσιάμπας, Τριτάρης, Μπίμπας Γ.


Η βαθμολογία (1η αγωνιστική):

1. Άγιος Θωμάς 7-5 4

2. Αμπελόκηποι 2-2 1

3. Βρυότοπος 3-5 0


Επόμενη αγωνιστική ( Κυριακή 11/5,17.00, γηπ. Αμπελόκηπων)

Αμπελόκηποι-Βρυότοπος

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt