Ο Μίχος έσωσε την παρτίδα…

Ο Μίχος έσωσε την παρτίδα…
Χάρη στην κεφαλιά του Κώστα Μίχου στην εκπνοή του αγώνα η νεοσύστατη ομάδα της Ακαδημίας Ολύμπικ κατάφερε να σώσει την παρτίδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ όπου και αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με τη Λάρισα ’88.

Ματς που πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις μιας και «όλα τα λεφτά» ήταν η επανάληψη, με σημαντικότερη στιγμή στο α΄μέρος το χαμένο πέναλτι του Φώτη.

Το σκορ άνοιξε ο ικανότατος επιθετικός Τάσος Κουτσώνης στο 50΄ (γκολ εξαιρετικά αφιερωμένο στον «αρχιτέκτονα» Νίκο Λιούπα) αλλά η απάντηση των «βυσσινί» ήταν άμεση και σε διάστημα πέντε λεπτών (55΄-60΄), κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Κωνσταντίνου Γ. (απευθείας φάουλ) και Ντάμαλης.

Όμως τον τελευταίο λόγο είχε ο Μίχος…
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κοντοβασίλης με βοηθούς τους κ.κ. Τέγο και Μπούτο.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ(Ν. Λιούπας): Τσιντίκης, Κυρίτσης, Θωμόπουλος, Ντόκος, Τσουρής, Μίχος, Τσούκαρης, Ζαχαρής, Γεωργόπουλος, Φώτης, Κουτσώνης.
Έπαιξαν και οι: Φωτιάδης, Μπούτζιος, Μπάσιος.
ΛΑΡΙΣΑ ’88: Γαρυφαλλόπουλος, Ναστούδης, Σπυρόπουλος, Διαμαντής, Χρήστος, Σδράλης, Παγουλάτος (37΄Κωνσταντίνου Γ.), Σελήνης, Μπουφίκος (Ζάχος), Τσάτος (70΄Καψάλης), Ντάμαλης, Κωνσταντίνου Β.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















