Χείμαρρος… με το καλημέρα!

Χείμαρρος… με το καλημέρα!
PHOTO: Γιώργος Κυδώνας/www. photosprint.gr
Εντυπωσιακό ξεκίνημα πραγματοποίησε στον 1ο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΛ ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης μιας και συνέτριψε εκτός έδρας την νεοσύστατη ομάδα του Ποσειδώνα Λάρισας με το ευρύ 4-0.

Παιχνίδι στο οποίο οι «κόκκινοι» έκαναν γνωστές τις διαθέσεις τους από το ξεκίνημα μιας και μόλις στο 5΄ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Φώντας Περδικούλης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 και δέκα λεπτά αργότερα ο υψηλόσωμος Δημήτρης Σκιάς πέτυχε το 0-2.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μπάτσικας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και εκεί ουσιαστικά σφράγισε… τη νίκη της ομάδας του.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 60΄ο Χάρης Παπαρίσης ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Γούργος, με τους νικητές να τελειώνουν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε ο Μπάτσικας.
Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ευστρατίου με βοηθούς την κα Γκανάτσιου και τον κ. Λάκη.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Ράγιας, Καλφούντζος(38’ Αγγελάκης), Δαούλας, Ευαγγέλου, Καλύβας, Σμυρλής, Τσίκος, Νταλέτσος, Κατσιάπας(23’ Λόης), Παπαποστόλου, Ανδρεάδης(62’ Σκούτης).
ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ:

Καραδημητρίου, Δαρδούμπας, Μιχόπουλος(47’ Μάρκου), Καλογιάννης, Αγγέλης, Μπάτσικας, Σκιάς, Περδικούλης, Γούργος(80’ Ζαφειρίου), Παπαρίσης, Ακρίβος(55’ Μπικάκης).
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















