Και η αντεπίθεση του Μεσοχωρίου συνεχίζεται…

Και η αντεπίθεση του Μεσοχωρίου συνεχίζεται…
Έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά η Ελπίς Μεσοχωρίου μιας και άλωσε... και την έδρα της πρωτοπόρου Αστραπής Δελερίων επικρατώντας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή!
Μια πολύ σημαντική νίκη για το συγκρότημα του Νίκου Χρόνη που το φέρνει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία και έχει και τον βραχνά των -5 που κουβαλάει από την περσινή σεζόν.
Λίγο πριν τελειώσει το α΄μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Μπακόλα αλλά στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Ηλίας Τσιάρας ο οποίος με δύο προσωπικά γκολ στο 79΄και στο 87΄έφτασαν στην ολική ανατροπή, γράφοντας το τελικό 1-2.
ΔΕΛΕΡΙΑ (Β. Γιοβανόπουλος): Κοκαλάρας, Καρράς, Μπουλαμάτσης, Γκαμπέτας, Ντιντόκας Χρ., Σουλιώτης, Ραψανιώτης (59' Κουφοδήμος), Πετρίκης, Ντιντόκας Γ., Γκιόζι (69' Καρυπίδης), Μπακόλας.
ΜΕΣΟΧΩΡΙ (Ν. Χρόνης): Πατσιτός Δ., Μούσιος Ζ., Κουκουβάγιας, Μούσιος Φ., Γκαμπέτος, Μαρκούγιας, Γκαραβέλης (61' Καλογιάννης), Τσιάρας Η., Αλιπρασίτης (46' Λιούρας), Φακίτσας Σ., Σαμαράς (68' Χρόνης Θ.).
Τελευταία
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
















>
















