Ad Here
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
03 Φεβρουάριος 2015

Η ενίσχυση έπιασε τόπο…

Προβολές: 1239

alt

Η ενίσχυση έπιασε τόπο…

Η Ακαδημία Ολύμπικ ήταν μια από τις ομάδες που σάρωσε… στο μεταγραφικό παζάρι και με το «καλημέρα» οι μεταγραφές έκαναν τη διαφορά, με τη λαρισινή ομάδα να περνάει νικηφόρα από την έδρα της Λάρισας ’88 επικρατώντας με 2-1.

alt

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο όπως ήταν αυτός της Ανθούπολης, οι «μπλε» έβαλαν τις βάσεις από το α΄κιόλας μέρος όπου και προηγήθηκαν με 0-2 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Τάσος Κουτσώνης στο 20΄και ο νεοαποκτηθέντας Γιώργος Μάτος στο 40΄.

alt

Οι γηπεδούχοι που πίεσαν στην επανάληψη το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Αντώνη Ντάμαλη στο 75΄.

Νίκη που διατηρεί την Ακαδημία Ολύμπικ στο -9 από την προνομιούχα τριάδα αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ «ψωμί» ακόμα…

ΛΑΡΙΣΑ ’88 (Γ. Τσιούρβας): Γκούλιος, Μακρής, Σελήνης, Σδράλης, Ντάμαλης, Αδαμούλης, Κωνσταντίνου Γ.(75’ Τσιάντος), Μπουφίκος(80’ Ναστούδης), Σκουλίδης, Μπαϊράμης(65’ Πούλιος), Κωνσταντίνου Β.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (Ν. Λιούπας): Τσιντίκης, Ζουμπελούλης, Αθανασίου, Θωμόπουλος, Κύρκος(75’ Ντόκος), Τσουρής, Ψαθάς, Μήλιος, Τσούκαρης, Μάτος, Κουτσώνης(70’ Γεωργόπουλος).

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt