Μοιρασιά στο «Γ. Μητσιμπόνας»…

Μοιρασιά στο «Γ. Μητσιμπόνας»…
Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο λαρισινό ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ με τον Ιπποκράτη και τον Λαρισαϊκό να μένουν στο ισόπαλο 1-1.
Σε ένα παιχνίδι που είχε όλα εκείνα τα στοιχεία ενός ντέρμπι με πάθος, δύναμη αλλά και αρκετές συγκινήσεις.
Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για το συγκρότημα του Χρήστου Τασιούλη το οποίο όμως παρανμένει στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ από τη μεριά της η νεανική ομάδα του Θανάση Κολονιώτη κατέκτησε έναν σημαντικό πόντο αλλά γενικά άρεσε με την αγωνιστική της παρουσία.

Μόλις στο 4΄ο Κουτσιμάνης βρέθηκε σε θέση βολής με τη μπάλα να κατευθύνεται στα δίχτυα μετά το σουτ που επιχείρησε, αμυντικός του Λαρισαϊκού προσπάθησε να την απομακρύνει αυτή βρήκε πάνω στν Ζδράγκα και έτσι έγινε το 1-0.
Όμως η απάντηση των Νεοσμυρνιωτών ήρθε άμεσα και πιο συγκεκριμένα στο 18΄ο Γιώργος Μπλάνας με ωραίο δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Παπανικολάου γράφοντας το 1-1.

Σκορ το οποίο διατηρήθηκε ως το τέλος παρά τις όποιες προσπάθειες και των δύο ομάδων για να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα.
Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Λάκης με βοηθούς τους κ.κ. Παπαγεωργίου και Μπούτο.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Χ. Τασιούλης):

Παπανικολάου, Νταμπαλέτσιος (74' Τσουμάνης), Κατσογιάννης, Τζήκας, Κολοβός, Ροκούδης, Τσιάμης, Μικερτζής (59' Μονάντερος), Σαλοκανάς, Ζδράγκας (64" Αραπατσάνης), Κουτσιμάνης.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Θ. Κολονιώτης):

Τάσης, Μικερτζής, Φλορίν, Αρβανίτης, Τσιτσιλής, Τατίας, Παναγιωτίδης (81′ Κουτσογιώργος), Μπλάνας, Ελιζόπουλος, Δημόπουλος (56′ Τσιμπουκλής), Κούνδουρος (67′ Γκόλαντας Θ.).
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















