Καταιγιστική… η Λάρισα ’88, ισοπαλία στον Δρυμό!

Καταιγιστική… η Λάρισα ’88, ισοπαλία στον Δρυμό!
Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον β΄γύρο η Λάρισα ’88 μιας και συνέτριψε εκτός έδρας τον ουραγό Ορφέα με το ευρύ 6-0 και αναρριχήθηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 2ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ).
Ματς που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, με τα φώτα… να πέφτουν πάνω στον χαρισματικό μεσοεπιθετικό Νίκο Ζάχος ο οποίος όχι μόνο επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό αγωνιστικής απραξίας αλλά κατάφερε να σκοράρει δις και μάλιστα-το ένα με εξαιρετική κεφαλιά «ψαράκι»-αποδεικνύοντας πως έχει ακόμα οξυγόνο και μπορεί να προσφέρει!
Δύο γκολ πέτυχε και ο έμπειρος αμυντικός Βασίλης Μακρής ενώ σκόραραν και οι Σδράλης και Κωνσταντίνου Γ.
ΛΑΡΙΣΑ ’88 (Γ. Κόντης): Τούρλας, Ντάμαλης, Σδράλης, Κοκόνης (65′ Ναστούδης), Ψωμιάδης, Μπέρμπερης (47′ Φύλογλου), Αδαμούλης, Κωνσταντίνου Β., Κωνσταντίνου Γ. (63′ Ζάχος), Σκουλίδης, Μακρής.
ΝΙΚΗ/ΜΙΧΑΗΛ 0
ΤΟΞΟΤΗΣ 3
Στο +6 από τους διώκτες του βρίσκεται ο Τοξότης μετά το επιβλητικό πέρασμα με 3-0 από την έδρα της Νίκης/Μιχαήλ και βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΛ.
Το νεανικό συγκρότημα του Χρήστου Γκάτα είχε και πάλι σε μεγάλη μέρα τα ατού της ομάδας και έφτασε δίκαια στην επικράτηση.
Το σκορ άνοιξε ο Αλέξης Τάκε στο 15΄και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Λευτέρης Σούμας έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Ο Ζαχαράκης ήταν αυτός που στο 65΄διαμόρφωσε το τελικό 0-3, με τον ίδιο να έχει και δοκάρι.
ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (Ζ. Γεράσης): Γκέκας, Μπούφης, Μπατζογιάννης, Ραπτόπουλος Μ. (46′ Καψάλης), Ραπόπουλος Κ. (46′ Ματθαίος), Καραφύλλης, Σαπουνάς Ν. (46′ Σαπουνάς Γ.), Τσαλίκης, Κωφός, Σβύλιας, Μπαρούτας.
ΤΟΞΟΤΗΣ (Χ. Γκάτας): Μπρούτσος, Κίτσιος Χρ., Μαλάκος, Τσακνάκης, Πλατσάς, Σαπουνάς (52′ Μπουρουτζίκας), Τάκε, Σούμας, Ζαχαράκης, Κίτσιος Κ., Κάνος.
ΔΡΥΜΟΣ 1
ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ 1
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράσθηκαν στον Δρυμό ο τοπικός Κεραυνός και ο Ηρακλής Πλατανουλίων στο ισόπαλο 1-1.
Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και τα δύο συγκροτήματα μόχθησαν για τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, με τον Τσοπάνογλου να βάζει σε θέση οδηγού τους «πράσινους» στο 15΄ κάνοντας το 0-1.
Όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Γιώργο Γκαντούνα στο 30΄, γράφοντας το τελικό 1-1 μιας και στην επανάληψη τίποτα δεν άλλαξε και παρά τις όποιες προσπάθειες.
ΔΡΥΜΟΣ (Γ. Κυρμιτζόγλου): Ρουμπιές, Ζάρρας, Αρσένης Δ., Τζήκας Αθ., Κουτσιώρας, Βλάχος, Γκαντούνας Γ., Ρούσι (35′ λ.τ. Κοντός), Δρυστέλλας Αν., Μπουμπουνάρας, Καλτέκης (60′ Γκαντούνας Β.).
ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ (Γ. Νινίκας): Στράτος, Λάζος Ι., Παπαλέξης, Κωστίμπας, Καρκατζιάς, Τσάτσος, Λάζος Β. (55′ Ζαμπόγιας), Άλμπαν, Ανδρεάδης, Καφαντάρης, Τσοπάνογλου (70′ Λάζος Αν.).
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















