Βασίλεψε… η Α.Ε. Μάνδρας

Βασίλεψε… η Α.Ε. Μάνδρας
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε πριν λίγες μέρες η Α.Ε. Μάνδρας 2016 στην ταβέρνα του Κατσούπη στη Μάνδρα, με την ικανοποίηση να είναι έκδηλη στα πρόσωπα όλων μετά την εντυπωσιακή επανεκκίνηση των «κυανολεύκων» μετά από αρκετά χρόνια.

Παρουσία της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Τσολακίδη, τον προπονητή Γιώργο Τσολακίδη αλλά και των ποδοσφαιριστών σε μια άκρως φιλική και ζεστή βραδιά.
Τυχερός αναδείχθηκε ο νεαρός Μάριος Ζούγκα οποίος και βρήκε το φλουρί, με την πίτα να είναι μια προσφορά του Ζαχαροπλαστείου «Ρωξάνη».

Μάλιστα με αφορμή και την τελευταία μεγάλη νίκη κόντρα στους Χαλκιάδες, η διοίκηση του συλλόγου παρέθεσε δείπνο στην ομάδα καθώς διαπρέπει στον 1ο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΛ και παραμένει σε τροχιά ανόδου.

Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















