Σε απόσταση αναπνοής ο Εθνικός Ολύμπου…

Σε απόσταση αναπνοής ο Εθνικός Ολύμπου…
Εντυπωσιακός εμφανίστηκε ο Εθνικός Ολύμπου στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ μιας και συνέτριψε την Αστραπή Δελερίων με το ευρύ 4-1.
Νίκη που φέρνει το συγκρότημα του Φίλιππου Ασιχίδη σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη προνομιούχα θέση που οδηγεί στην παραπάνω κατηγορία.
Μόλις στο 2΄ο Στούπας έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους και στο 31΄ο Αποστολίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Ο Χρήστος Πουρουτίδης ήταν αυτός που στο 72΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 87΄ο Μέγας με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 3-1.
Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 90΄ο Θώμος ενώ στο 25΄ο Πουρουτίδης Η. είχε δοκάρι.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ (Φ. Ασιχίδης): Γκουτζουρέλας, Ζήνδρος, Αλεξίου, Συμεωνίδης, Καραγκούνης, Πουρουτίδης Χ., Παδιώτης, Τεγούσης (58΄Θώμος), Αποστολίδης, Πουρουτίδης Η. (54΄Τάμπας), Στούπας.
ΔΕΛΕΡΙΑ (Δ. Γκαρλέμος): Παραθύρας, Κουκουβάγιας, Τσιλοφύτης Δ., Δράμης, Κουτίνας, Καραλής, Μέγας, Μπέλος (46΄Χατζηγρηγορίου), Τσιλοφύτης Ε., Πικρός, Σκουλαρίκης.
Η βαθμολογία (19η αγωνιστική):
1. Συκέα 51-13 46
2. Δρυμός 53-12 42
----------------------------------------------
3. Εθνικός Ολύμπου 54-15 41
4. Νίκη/Μιχαήλ 66-35 40
5. Ευαγγελισμός 42-22 39
6. Δευκαλίων Κρανιάς 44-42 32
7. Δασοχώρι 45-41 26
8. Δελέρια 27-49 22
9. Λιβάδι 38-55 19
10. Καλύβια 25-67 12
*Ο Βρυότοπος και ο Όλυμπος Πυθίου έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα
*Ο Μύτικας Καλυβίων έχει έναν μηδενισμό και -2 βαθμούς
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















