Ματσάρα… στη Βερδικούσια (Χ)ωρίς νικητή!

Ματσάρα… στη Βερδικούσια (Χ)ωρίς νικητή!
Προοδευτική Βερδικούσιας και Ατρόμητος Δασοχωρίου πρόσφεραν δυνατές συγκινήσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ μιας και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 4-4!
Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου με εναλλαγές στο σκορ και το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο ως το τέλος.
Ο Ζαμπούλης ήταν αυτός που έβαλε σε θέση οδηγού τον Ατρόμητο αλλά οι «βυσσινί» κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα με δράστη τον Οικονόμου Ν/ΑΘ. στο 10΄με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημήρη και στο 15΄με πλασέ.
Ο Παππάς ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια αλλά πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, η Βερδικούσια είχε πάρει σοβαρό προβάδισμα με 4-2 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν ο Μιχαλές 925΄) και Μούμος Χρ. (40΄).
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Τανάγια ο οποίος σκόραρε δις στο 68΄και στο 90΄ γράφοντας το τελικό 4-4.
ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας Ραφ., , Γκουρνέλης, Καρκατσέλας Ν. (46΄Οικονόμου Ν/Γ), Νυχτερίδας Γ., Συνάπαλος, Ζερδαλής Σπ., Μούμος Χ. (75΄Μπαρούτας), Μπακλαβάς, Οικονόμου Ν/Αθ, Δημήρης, Μιχαλές.
ΔΑΣΟΧΩΡΙ (Δ. Σδούγκας): Παπανικολάου, Παλιοτζήκας, Δούρος, Τρεβλάκης, Καρανάσιος, Ζαμπούλης, Παππάς, Κωσταρελος, Τανάγιας, Φραγκογούλας, Φακής.
Έπαιξαν και οι Αναστασίου, Καραγιώργος, Κόμης.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















