Η Λάρισα ’88 βάζει γερά θεμέλια για το μέλλον…

Η Λάρισα ’88 βάζει γερά θεμέλια για το μέλλον…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε ο μαραθώνιος του 3ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ για τη Λάρισα ’88 μιας και συνέτριψε εντός έδρας τη νεανική Ομόνοια με το επιβλητικό 4-1 και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Μια ομάδα που «χτίζεται» από την αρχή με πολλή υπομονή αλλά και όρεξη για προσφορά απ’ όλους μιας και γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια.
Η νέα διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Σκουλίδη (αρρωστάκι με τη μπάλα-μόλις πέρσι κρέμασε τα παπούτσια και την ΑΕΛ), ο Λάζαρος Λαζαρίδης στο τιμόνι της λαρισινής ομάδας αλλά και πολλοί παίκτες που κουβαλάνε πλούσιες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, συνθέτουν ένα τρίπτυχο όπου μέσα από σκληρή δουλειά θέλουν να παρουσιάσουν κάτι καλό.
Θέλουν να βάλουν γερά θεμέλια έτσι ώστε οι «βυσσινί» να παρουσιαστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα διεκδικώντας τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση.
Μια διοίκηση που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια αυτή αφού ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Σκουλίδης, έχει την τιμή και τη χαρά να έχει στο πλευρό του άτομα ικανά όπως οι Στέλιος Μπράτσος, Γιώργος Ρήγας αλλά και Λεωνίδας Ρουσσινός

Ομάδα που ποντάρει πολλά στο παρείστικο κλίμα και θεωρείται δεδομένο πως μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγει κάτι καλό…
Τα νέα πρόσωπα…
Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:
Στεφούδης(Ατρόμητοι Λάρισας), Ντριβαλάς, Τατσόπουλος (Λύκοι Λάρισας), Σαμαράς (ομάδα της Χίου), Γεωργούλας, Μακρυνίκας, Τζήμας (Ομόνοια Λάρισας), Γεράκης (Ακαδημία Πλίτση), Κολώνας (Διογένης Λάρισας), Τσούκαρης (Άγιος Θωμάς Λάρισας), Αποστολόπουλος, Κοτολόσης (Μεγ. Ελευθεροχώρι), Μοράβας (Νίκη Νίκης)
Τι δήλωσαν…
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΙΔΗΣ
(Πρόεδρος):

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία του Νομού
καθώς επίσης καλή επιτυχία στην αγαπημένη μας ΑΕΛ, στον Απόλλωνα Λάρισας και στον Αχιλλέα Φαρσάλων που αγωνίζονται στις μεγαλύτερες κατηγορίες.
Τόσο η νέα διοίκηση που εκλέχθηκε πριν λίγο καιρό, όσο και ο προπονητής Λάζαρος Λαζαρίδης αποφασίσαμε να κάνουμε ένα νέο και συνάμα δυναμικό ξεκίνημα.
Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστιόμαστε άπαντες και μέσα από τη διαδικασία αυτή να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει. Εκτιμώ πως σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να σταθούν άπαντες αρωγοί…».
ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
(Προπονητής):

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών, βάζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον όπου και θέλουμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπάρχει τρομερή διάθεση απ’ όλους, υπάρχει όρεξη, η διοίκηση έχει χαράξει το δικό της πλάνο και μέσα από σκληρή δουλειά καλούμαστε να το υπηρετήσουμε και στο τέλος εκτιμώ πως θα βγει κάτι καλό. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…».
Τελευταία
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
















>
















