Ο Φανίδης χάρισε το τρίποντο στον Μαχητή…

Ο Φανίδης χάρισε το τρίποντο στον Μαχητή…
Χάρη στο τέρμα του Κώστα Φανίδη στο 85΄, ο Μαχητής Τερψιθέας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Νίκης Κρήνης επικρατώντας με 1-0 και επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες.
Πραγματοποιήθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες να κυριαρχούν και το συγκρότημα του Θανάση Ντελόπουλου να έχει την ουσία.
Από τη μεριά τους οι παίκτες του Σάκη Τσιάρα δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν κυρίως με τους Τζερεμέ, Ζησόπουλο και Μαργαριτόπουλο Θ. αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις όποιες ευκαιρίες σε γκολ.
ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Θ. Ντελόπουλος): Παπαρσένος, Παπαδημητρίου Σ. (60΄Μαμουλιώτης, Καραμανώλας, Αθανασάκης, Παπαδημητρίου Χρ., Κωσταδήμας (70΄Ντουρούμογλου), Τριτάρης Α., Τζορμακλιώτης, Φανίδης, Τριτάρης Β., Παπαδημητρίου Δ.
ΝΙΚΗ ΚΡΗΝΗΣ (Σ. Τσιάρας): Παπαδόπουλος, Βασιλόπουλος (65΄λ.τ. Μαργαριτόπουλος Κ.), Γακόπουλος (20′ λ.τ Πετρόπουλος), Ζησόπουλος, Νταφόπουλος, Μαργαριτόπουλος Θ., Αλεξανδράκης, Τσιανάκας, Τσάρας, Τζερεμές, Σελήνης (86′ Μαγαλιός).
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















