Με αντεπίθεση διαρκείας…

Με αντεπίθεση διαρκείας…
PHOTO: KOSTAS VILLA
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το α΄μέρος με 1-0, η Αναγέννηση Μ.Μ. με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη κατάφερε να φτάσει στη νίκη επικρατώντας του νεανικού Προμηθέα με 3-1 βελτιώνοντας κι άλλο τη βαθμολογική της θέση.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Στεφανή ήταν αυτό που προηγήθηκε στο σκορ στο 42΄με τον Γερμάνη και έτσι ολοκληρώθηκε το α΄μέρος.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 50΄η Αναγέννηση άγγιξε την ισοφάριση αλλά ο Ταλιαδούρος απέκρουσε εντυπωσιακά το χτύπημα πέναλτι του Μπαϊράμη.

Τελικά πέντε λεπτά αργότερα ο Αποστόλου βρήκε δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι του Τάσου Κουρούτσαλη ανέβασαν ακόμα πιο πολύ την απόδοση τους και στο 65΄ο Αθανασίου που είχε περάσει ως αλλαγή, πέτυχε την μεγάλη ανατροπή κάνοντας το 2-1.

Τη νίκη της Αναγέννησης σφράγισε στο 82΄ο Κουτσοδήμος Η. διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μ.Μ.
(Τ. Κουρούτσαλης): Γκουρομπίνος Η., Δουλιάκας, Μανατάκης, Χριστοδούλου, Ντανούδης, Αποστόλου, Παλάντζας, Στρούλιος (60΄Αθανασίου), Μπαϊράμης, Γκουρομπίνος Ν. (80΄Κουτσοδήμος Η.), Κουτσοδήμος Α. (46΄Κατσαβριάς).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
(Β. Στεφανής): Ταλιαδούρος, Μπεκιάρης, Χαρταλάμης, Κοτρώτσιος, Μαυρομάτης, Γκέκας (65΄ Καμπουρογιάννης), Τζουρτζουκλής, Σιδέρης (72΄ Τσικρίκας), Σεϊζης, Πατσιούρας (80΄Ρουμπιές), Γερμάνης.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















