Ισοπαλία στο Αρμένιο

Ισοπαλία στο Αρμένιο
Αναγέννηση Αρμενίου και Δόξα Ομορφοχωρίου αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, σε ένα παιχνίδι όπου παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον.
Η Δόξα αν και με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα στο 30΄(έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής), κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 35΄κάνοντας το 0-1 με τον Αλέκο Σφέτσο.
Μάλιστα θα μπορούσαν να σκοράρουν εκ νέου στο 80΄αλλά ο Κουτσιαρής απέκρουσε το χτύπημα πέναλτι του Καββαδία.
Και στο 82΄ο Κόκκινος με πλασέ έσωσε την παρτίδα για τους «κιτρινόμαυρους» διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Γουρνάρη και Μπαλούλη.
ΑΡΜΕΝΙΟ (Β. Καψούρης): Κουτσιαρής, Ντάφης, Μπαλούλης, Χατζόπουλος, Καψούρης, Βλάχος, Γουρνάρης, Χρόνης, Χατζής Σπανός, Παπαϊωάννου.
Έπαιξαν και ο Τσεκούρας και Κόκκινος.
ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ (Χ. Ντικολιανίδης): Μάνης, Δοδοντσάκης, Μαξιμιάδης, Κωσταρέλος, Σαμαράς, Μωραΐτης, Ροδίτης, Τσιόγκας, Καλόγηρος, Σφέτσος, Καββαδίας.
Έπαιξαν και οι: Μπίτης, Βαρελάς, Μιχόπουλος.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















