Απολαυστικό το Καλοχώρι

Απολαυστικό το Καλοχώρι
Γκολ και θέαμα πρόσφερε η Αναγέννηση Καλοχωρίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιο Γεώργιο Αμπελακίων τον οποίο και φιλοδώρησε με έξι τέρματα (6-0).
Ο Μιχάλης Λίταινας άνοιξε τον χορό των τερμάτων μόλις στο 10΄και στην εκπνοή του α΄μέρους, ο Μάριος Λάτα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους και πέτυχαν άλλα τέσσερα τέρματα με τους Κοτάκο (55΄, 65΄), Τσαγκούλη (80΄) και Πλιάτσικας (90΄) ενώ είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Μουράνι αλλά και τρία δοκάρια με τους Κοτάκο (2) και Μουράνι.
ΚΑΛΟΧΩΡΙ (Γ. Χατζής): Παπαναστασίου, Πλιάτσικας, Λούγκος, Μπλούφας, Έξαρχος Γ., Λάτα Μ., Ζησόπουλος, Λίταινας Μ., Μουράνι (73’ Παράφορος), Κοτάκος, Τσαγκούλης.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















