Εξαιρετικό ξεκίνημα για το Δασοχώρι!!!

Εξαιρετικό ξεκίνημα για το Δασοχώρι!!!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Εξαιρετικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΛ πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Δασοχωρίου μιας και επικράτησε του Αίαντα Καλλιθέας με το ευρύ 4-1.

Παιχνίδι που τα είχε όλα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με το συγκρότημα του Χρήστου Διαμαντή να εμφανίζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό-αποτελεσματικό κυρίως στην επανάληψη, εκμεταλλευόμενο κατά τον καλύτερο τρόπο και το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα των Χρήστου Ναλμπαντίδη-Αλέκου Ασιχίδη που επέστρεψε στα τοπικά δρώμενα μετά από αρκετά χρόνια, έδειξε καλά στοιχεία, διεκδίκησε με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα αλλά της στοίχησε η αποβολή του Νίκου στο 31΄.

Ο Καραμπλής έβαλε σε θέση οδηγού τον Ατρόμητο…
Με καλό ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ένα γρήγορο γκολ, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις.

Τελικά αυτοί που το βρήκαν ήταν οι γηπεδούχοι με τον Γιώργο Καραμπλή με άψογο πλασέ να κάνει το 1-0 στο 44΄, βάζοντας σε θέση οδηγού τον Ατρόμητο, έχοντας κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Καραγεώργο, Αθανασόπουλο, Πατέρα και δοκάρι του Νταλέτσου.

Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Μπόλη, Παληγιάννη και Νάνο ενώ έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 31΄λόγω της αποβολής του Νίκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Εδραίωσε τη νίκη του…
Ιδανικά ξεκίνησε η επανάληψη για τους γηπεδούχους καθώς στο 48΄ο Πατέρας με πλασέ μετά από σέντρα του Δάμτσια πέτυχε το 2-0 και στο 53΄ο Καραμπλής θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου αλλά ο Κατωτικίδης που πραγματοποίησε μια σειρά από εξαιρετικές επεμβάσεις, του είπε όχι!

Για να φτάσουμε στο 59΄όταν ο Καραγεώργος με πλασέ μετά από προσπάθεια του Καραμπλή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο Παληγιάννης ήταν αυτός που στο 71΄μείωσε σε 3-1 για την Καλλιθέα και στο 83΄ο Βασίλης Παπανικολάου με εντυπωσιακή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αθανασόπουλου, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Μπαλτζής με βοηθούς τους κ.κ. Τσακνάκη και Συρμακέζη.
ΔΑΣΟΧΩΡΙ (Χ. Διαμαντής):

Μένογλου, Μαλλιαρής, Παπανικολάου Β., Δάμτσιας, Κόμης, Καραγεώργος (83΄Τζήκας), Καραμπλής, Νταλέτσος (76΄λ.τ Γκαγκανάσιος), Πατέρας (64΄Φανακίδης), Βαλιώτης Κ. (16΄λ.τ Αθανασόπουλος), Τανάγιας Χ.
ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Χ. Ναλμπαντίδης-Α. Αασιιχίδης):

Κατωτικίδης, Τσελάμι, Αποστολάρας, Μαρογιάννης, Παπαδόπουλος, Παληγιάννης, Γκόγκος, Μπόλης, Νάνος, Θερσίδης, Νίκου.
Έπαιξαν και οι Μούτσα, Λιόβας, Παδιώτης και Σουγλής.

Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















