Επίδειξη δύναμης του Μύτικα…

Επίδειξη δύναμης του Μύτικα…
Σε έναν υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Μύτικας Καλυβίων το ντέρμπι κορυφής στον 2ο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΛ καθώς συνέτριψε τον Κεραυνό Πλατανουλίων με το εμφατικό 6-0 και τον έπιασε στην πρώτη θέση.
Τον χορό των τερμάτων άνοιξε μόλις στο 10΄ο Καλαϊτζής με προβολή για το 1-0 και στο 22΄ο Μανίκας με ωραίο σουτ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Ο ίδιος παίκτης στο 30΄ με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 40΄με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, έκανε 4-0, σημειώνοντας παράλληλα χατ τρικ.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 60΄ο Στέργιος Νταμπώσης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και στο 77΄ο Μανίκας ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.
ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Σ. Γεροφωκάς): Παπανικολάου, Νταμπώσης Β., Γκόλτσιος, Σκαμπαρδώνης, Καϊμακάμης, Μανίκας (80΄Υφαντίδης),Μπαλούκας (60΄Γκαβαλιάγκας), Καλουσίδης, Τσαούσης (60΄Νταμπώσης Αντ.), Νταμπώσης Στ., Καλαϊτζής.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















