Μοιρασιά στη Νεάπολη…

Μοιρασιά στη Νεάπολη…
Διογένης και Νεάπολη μοιράσθηκαν βαθμούς και εντυπώσεις καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Ματς με δύο όψεις, με τους «παρτενοπέι» να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο α΄μέρος όπου και προηγήθηκαν στο σκορ αλλά στην επανάληψη οι «πορτοκαλί» ανέβασαν στροφές, εκμεταλλευόμενοι κατά τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Το σκορ άνοιξε στο 33΄ο Νίκος Παλάσκας με δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μανώλη.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στην εκπνοή του αγώνα ο Νίκου διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η Νεάπολη τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν στο α΄μέρος, οι Γαρυφαλλόπουλος και Κωσταρέλος Δ. γιατί διαπληκτίσθηκαν στο ξεκίνημα του αγώνα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ (Γ. Κύργιας): Μητρόπουλος, Ανυφαντής, Μαγγούφης, Νίκου, Καραγιάννης, Μπουζούκια, Πεπόσι, Κύργιας, Βουλγαράκης, Ταμανάκιας, Πλακού.
Έπαιξαν και οι Νίκου και Νταφόπουλος.

ΝΕΑΠΟΛΗ (Α. Μπουχλαριώτης): Μπατζιόλας, Κωσταρέλος Δ., Παλάσκας, Μπαλκούρας, Μπουχλαριώτης, Ζαφειράκης Ν., Μανώλης, Γαρυφαλλόπουλος, Μπίκος, Γκερντέτσι, Κωσταρέλος Μ.
Έπαιξε και ο Γκαγκάνος.

Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















