Μεγάλη νίκη για τη Λάρισα ’88…

Μεγάλη νίκη για τη Λάρισα ’88…
Η Λάρισα ’88 πανηγύρισε μια ακόμη μεγάλη νίκη αυτή τη φορά με 2-1 απέναντι στον Κεραυνό Πλατανουλίων και πιστοποίησε την ανοδική της πορεία μιας και βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Ματς για γερά νεύρα ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, διεκδικώντας με πείσμα τους βαθμούς της νίκης.

Ο Γεράσης ήταν αυτός που στο 20΄έβαλε σε θέση οδηγού τους «βυσσινί» για το 1-0 αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα του α΄μέρους, ο Βογιατζής έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μπράτσος βρήκε δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Πάντως οι άνθρωποι των Πλατανουλίων εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Γρηγοριάδη για τον μη καταλογισμό τριών πέναλτι εκ των οποίων πιο κραυγαλέα αυτή στο 50΄και σε χέρι αμυντικού όπως υποστήριξαν.

ΛΑΡΙΣΑ ’88 (Λ. Λελέδης): Κώτελης, Ζαχαριάς, Αθανασίου, Μικερτζής Β., Μπράτσος, Γεράσης, Γιάτσε, Κωνσταντίνου, Γκαντέλας, Αλεξανδρής, Νάτσης.
Έπαιξαν και οι: Κουβελάς, Ίμερι, Ντόνας και Θανασιάς.
ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ (Γ. Νινίκας): Γκανάτσιος, Γιαννούλι, Χασιώτης, Κατσής, Γκόβαρης, Παπαχατζής, Τέλιος, Κωνσταντάς (70΄Χίντα), Βογιατζής (70΄Γιατσάι), Παλάντζας, Ψαθάς (60΄Καζάνι).
Η Λάρισα ’88 ευχαριστεί…
Οι άνθρωποι της Λάρισας ’88 αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το Ι. ΚΕΠ Θεσσαλίας για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















