Ντόρτια… για την Καλλιθέα

Ντόρτια… για την Καλλιθέα
Την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αίαντας Καλλιθέας καθώς ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο του Μαρίνου Αντύπα, κερδίζοντας με το ευρύ 4-0.
Μια ευρεία νίκη που συνδυάστηκε και με πολύ καλή εμφάνιση από τους παίκτες των Λεωνίδα Λαζαρίδη και Χρήστο Ναλμπαντίδη.
Μόλις στο 4΄ο Πουρσανίδης έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του μετά από ασίστ του Μπόλη και πέντε λεπτά αργότερα, ο Φλώρος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στον Αίαντα.
Και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν και πάλι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα με τους Μαρογιάννη (με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Θερσίδη) και Γιαμούζης (με εξαιρετική λόμπα), για το τελικό 4-0.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λ. Λαζαρίδης-Χ. Ναλμπαντίδης): Υφαντίδης, Παπαδόπουλος, Παδιώτης, Μαρογιάννης, Μπόλης, Αποστολάρας, Θερσίδης, Τζοκόλα, Πουρσανίδης, Νάνος, Φλώρος.
Έπαιξαν και οι: Νάνος Β., Γιαμούζης και Παλικαράς.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















