Ad Here
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
16 Δεκέμβριος 2024

Ο Πανιώνιος έσπασε… το αήττητο του Δολιχιακού

Προβολές: 725

alt

Ο Πανιώνιος έσπασε… το αήττητο του Δολιχιακού

Νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του πρωτοπόρου Δολιχιακού πραγματοποίησε ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης μιας και επικράτησε με 2-1, έσπασε… το αήττητο των «μπλε» και βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή στον 1ο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΛ.

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι όπου τα είχε όλα ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, με τους παίκτες του Μίμη Κατσιαφλάκα να εμφανίζονται εξαιρετικοί στον αγωνιστικό χώρο και με δράστες τους Γκαρίπη και Δημήτρη Κίτσιο, πήραν σοβαρό προβάδισμα με 0-2.

Ο Δολιχιακός προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2 με τον Κώστα Σουγλή.

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Σ. Σουγλής): Θεοδωράκης Σ., Καϊμακάμης, Τριανταφύλλι, Τσελάμι, Τσακνάκης, Γκόγκος, Κατσιαμήτας, Σουγλής Κ., Σουγλής Ζ., Σουγλής Σ., Λιόλιος.

Έπαιξαν και οι Τσακνάκης Ραφ. Και Βαλιώτης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Κατσιαφλάκας): Ιορδανίδης Ν., Σερέτης, Θεοδώρου, Τσιτσόπουλος, Κίτσας, Κίτσιος Π., Δημόπουλος, Βασιλείου, Γκαρίπης Δ., Κίτσιος Δ., Ιορδανίδης Μ.

Έπαιξαν και οι: Γκαρίπης, Ζυγογιάννης και Παναγιώτου.

*Η διοίκηση του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης συγχαίρει το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Σάρρου, Πάτση και Αναγνωστόπουλο για την άψογη διαιτησία τους ενώ ευχαριστεί τους ανθρώπους του Δολιχιακού για την άψογη φιλοξενία.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt