…με ανατροπή ο Μυραϊκός

…με ανατροπή ο Μυραϊκός
Την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα και αυτή εκτός έδρας πανηγύρισε ο Μυραϊκός μιας και επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Γαλήνης και μάλιστα με ανατροπή.
Ματς το οποίο παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους που παρατάχθηκαν «λαβωμένοι» από απουσίες, να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με τον Λιζέκα.
Όμως στην επανάληψη οι παίκτες του Μυραϊκού ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς, με δράστες τους Σπανό και Παναγούλη.
ΓΑΛΗΝΗ (Γ. Τζήκας): Ζαχόπουλος, Παπανικολάου Β., Παπανικολάου Βαγγ., Γκέκας, Ζυγογιώργος, Τσιάρας Κ., Τσιάρας Β., Παπαδόπουλος, Λιζέκας, Σουλιώτης, Μιλήγκας.
ΜΥΡΑΪΚΟΣ (Α. Παπαθανασίου): Σταυροθεόδωρος, Σπανός, Χατζηστεφάνου, Καραλευτέρης, Δημοβέλης Φ., Παπαθανασίου, Παναγούλης, Μανταλιάς, Δημοβέλης Α., Αρχοντής, Μούσιος.
Έπαιξαν και οι: Γιουρέλης και Κουτσογιάννης.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















