Άβολη ισοπαλία…

Άβολη ισοπαλία…
Μετά την ήττα στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου, Χείμαρρος Μαρμαρίνης και Θερμαϊκός Στομίου ήθελαν μονάχα τους βαθμούς της νίκης στην μεταξύ τους αναμέτρηση για να αναπτερώσουν τις ελπίδες αλλά το ισόπαλο 3-3 μάλλον δεν βολεύει κανέναν.
Ο Αλβανός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον Θερμαϊκό, για να ισοφαρίσει ο Διονυσόπουλος για λογαριασμό της Μαρμαρίνης.
Το α΄μέρος ολοκληρώθηκε με ένα δεύτερο τέρμα από πλευράς Στομίου με τον Θεοδώρου. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Αλβανός έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του αλλά η Μαρμαρίνη δεν το έβαλε κάτω και αφού μείωσε με τον Νοβοκρεσενίτη σε 2-3, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Διονυσόπουλου διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.
ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ: Καραδημητρίου, Μιχαλόπουλος, Μιχαλάρης, Μπάτσικας, Πατσώνης (46΄Μεσηνιάτης), Ρομολίνο, Νοβοκρεσενίτης, Διονυσόπουλος, Κωστούλης, Μπαλογιάννης Αντ. (46΄Αγγέλης), Μπαλογιάννης Γ. (65΄Τσάτος).
ΣΤΟΜΙΟ: Δημεράς, Λιάπης, Τσικούρας, Καρέντζιος, Τοπάλης, Θεοδώρου, Παλάκας, Ξαφάρας Κ., Ταπατάς, Τσιάρας, Αλβανός.
Έπαιξαν και οι: Ξαφάρας Θ., Βλούχος, Αθανασούλας.
Τα αποτελέσματα
Στεφανόβουνο – Βούναινα (13/5, 17.00, γηπ. Γιάννουλης)
Μαρμαρίνη – Στόμιο 3-3
Η βαθμολογία (2η αγωνιστική)
1. Βούναινα 1-0 3
2. Στεφανόβουνο 1-0 3
3. Μαρμαρίνη 3-4 1
4. Στόμιο 3-4 1
*Στεφανόβουνο και Βούναινα έχουν ένα ματς λιγότερο
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















