Ο Άγιος Γεώργιος έδειξε χαρακτήρα…

Ο Άγιος Γεώργιος έδειξε χαρακτήρα…
Τι κι αν ο Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, τι κι αν αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 40΄λόγω της αποβολής του Γκερλιώτη, με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη, κατάφερε να φύγει με τον παλικαρίσιο βαθμό της ισοπαλίας (3-3) από το Κιλελέρ.
Αναμέτρηση που πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα, με τους παίκτες του Βασίλη Τσιανάκα να δείχνουν χαρακτήρα και μάλιστα απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο όπως είναι η Α.Ε. Κιλελέρ.
Ο Γιάννης Παζάρας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τα Αμπελάκια καθώς σημείωσε χατ τρικ (60΄, 80΄, 88΄) και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ (Β. Τσιανάκας): Ολυμπίσιος, Γραβάνης (46΄Τσιτσόγλου), Πλιούτσιας Αργ., Ζορμπάς, Γκερλιώτης, Πλιούτσιας Κ., Κίκε, Χατζής (46΄Μανδραβέλης), Γιάκου (90΄Παρασκευάς), Παζάρας, Γούλας (80΄Καρκαντός).
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















