Πρώτη απώλεια για τον Δολιχιακό…

Πρώτη απώλεια για τον Δολιχιακό…
Την πρώτη απώλεια μέτρησε ο Δολιχιακός καθώς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στον ψυχωμένο Αμπελωνιακό.
Ματς που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους, διεκδικώντας με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης.
Ο Αμπελωνιακός αν και αγωνιζόταν από το 30΄με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 60΄με τον Καραπιπέρη για το 0-1.
Όμως οι «μπλε» που παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 70΄με τον Γκόγκο Π. για το 1-1 ενώ είχαν και δοκάρι στο φινάλε.
ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Φ. Τσέλιος): Λιόβας, Τριανταφύλλι, Γκαραβέλης, Χαϊκάλης, Τσακνάκης, Νούλας, Σουγλής Ζ., Γκόγκος Π., Σουγλής Κ., Σουγλής Στ., Παπακωνσταντίνου.
Έπαιξαν και οι: Γκόγκος Φ., Κατσιαμήτας, Λιόβας Ν. και Λιόλιος.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Α. Χατζηλιόντας): Γκατζούλης, Λάππι, Μεσημέρης, Δαλακώνης, Νταλακούρας, Φέτζιο, Καραπιπέρης, Χατζηλιόντας, Λέκα, Μουλάς, Βούκιας.
Έπαιξαν και οι Τελιόπουλος και Ψύρρας.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















