Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλωνας Γαλήνης…

Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλωνας Γαλήνης…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλωνας Γαλήνης μιας και επιβλήθηκε του Αετόλοφου/Ανάβρας με 3-0 και αναρριχήθηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία του 3ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ.

Μια νίκη που συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση από τους παίκτες των Βασίλη Καψούρη-Γιώργου Τζήκα που πέρα από τα τρία γκολ που σημείωσαν, απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ.

Από τη μεριά τους οι «κόκκινοι» του Μέμου Μητούλα που παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες, πάλεψαν φιλότιμα, είχαν τις δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν αλλά δεν κατάφεραν να βρούνε δίχτυα και ειδικά στο α΄μέρος.

Με οδηγό τον Παπανικολάου…
Ο Βαγγέλης Παπανικολάου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Απόλλωνα καθώς σκόραρε δις (7΄, 60΄) ενώ είχε και δύο δοκάρια.

Σκόραρε και ο Φάνης Κατσικάρης στο 37΄με εξαιρετικό σουτ.

Από τη μεριά τους οι «κόκκινοι» φλέρταραν έντονα με το γκολ της ισοφάρισης στο α΄μέρος αλλά ο Τσίκου αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι στο 19΄ (πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος), στέλνοντας τη μπάλα άουτ ενώ στο 23΄ο Ιμπρούσι με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Αλεξόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κυριάκη και Κούτση.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΓΑΛΗΝΗΣ (Β. Καψούρης-Γ. Τζήκας):

Νότας, Αθανασίου, Μούσιος, Παπανικολάου Β., Κακαλούλης, Μιλήγκας, Ζήκος Κ., Αγκόλι, Παπανικολάου Βαγγ., Ζήκος Χ., Κατσικάρης.
Έπαιξαν και οι: Χότζα, Ζόγκου, Κυριακόπουλος, Τσιάρας Β., Τσιάρας Κ.
ΑΕΤΟΛΟΦΟΣ/ΑΝΑΒΡΑ (Μ. Μητούλας):

Κολομητρούσης, Τσακμάκης, Ιμπρούσι, Ντελής Αντ., Παρλάντζας, Ντελής Σπ., Αργυρούλης, Γκούντα, Πότσκα, Τσίκου, Άλκη.
Έπαιξε και ο: Τσανάς


Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















