Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα…

Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα…
Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα Αργυροπουλίου μιας και επικράτησε εκτός έδρας του Χυρετιακού Δομένικου με 4-1 και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Παιχνίδι στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν τις προθέσεις τους από το ξεκίνημα και έφτασαν στην επικράτηση, με τον Καμαγιάννη να σκοράρει δις ενώ βρήκαν δίχτυα και οι Κόκκορας Δ. και Βογιατζής.
Για τον Χυρετιακό σκόραρε ο νεοαποκτηθέντας Νίκος Φούντας με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι μετά από ωραία προσπάθεια του αδερφού, του Θανάση.
ΧΥΡΕΤΙΑΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΥ (Χ. Ψύρρας): Καλτσόγιαννος, Τσικούρας, Φούντας Αθ., Αθανασίου, Καραθάνος, Σούμπασι, Αλιαπούλιος, Ναβροζίδης, Τσιώρης, Παπαθανασίου, Λικάι.
Έπαιξαν και οι: Φούντας Ν., Τανταλίδης, Ζενίδης και Κορομάνι.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Κ. Τσιάγκος): Φουρκιώτης, Κεντρούλης Ραφ., Μπουζούκας, Γούσιας, Μπαμπάκος, Τσιάγκος, Κόκκορας Β., Καμαγιάννης, Κόκκορας Δ., Βογιατζής, Κεντρούλης Άγγ.
Έπαιξε και ο Κουτσίνας.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















