Δεν κολλάει…. πουθενά ο Παναγροτικός!

Δεν κολλάει…. πουθενά ο Παναγροτικός!
Ο φετινός Παναγροτικός Νίκαιας είναι παντός καιρού αλλά και συνθηκών μιας και δεν κόλλησε στον βούρκο της Νεάπολης Β΄ καθώς επικράτησε με 3-0 του αξιόμαχου Διογένη.
Μια νίκη που έφερε την υπογραφή του Βαϊου Κανάκη ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και πήρε από το χέρι το συγκρότημα του Χρήστου Λιάπη που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στον 2ο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΛ.
Το σκορ άνοιξε στο 35΄ο Κανάκης μετά από προσπάθεια του Ανδρεόπουλου και στο 47΄ο ίδιος παίκτης μετά από ασίστ του Χριστοδούλου, έγραψε το 0-2.
Και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Κανάκης στο 55΄μετά από έξοχη μεταβίβαση του Ανδρεόπουλου.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Χ. Λιάπης): Κατσανούλης, Νούσιας, Γεωργόπουλος (75΄Καλαϊτζίδης), Μάρης, Περήφανος, Τίκας (75΄Ψαρούλης Β.), Χαλβατζίου (65΄Κυρμιτσής), Ξιώνης (38΄λ.τ Ανυφαντής), Χριστοδούλου, Κανάκης (65΄Ολλομάνι), Ανδρεόπουλος.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















