Ad Here
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
23 Μάρτιος 2026

Καθάρισε… ο «Πατίκας»!

Προβολές: 39

alt

Καθάρισε… ο «Πατίκας»!

Ο έμπειρος αμυντικός που ακούει στο όνομα, Δημήτρης Πετρίκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της δύσκολης αλλά συνάμα σημαντικής εκτός έδρας νίκης που πέτυχε με 2-1 ο πρωτοπόρος Αμπελωνιακός απέναντι στην αξιόμαχη Συκέα.

Μια νίκη που έφερε τους «πράσινους» ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και ενώ απομένουν δύο στροφές για να πέσει… η αυλαία του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το ματς παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να βάζουν δύσκολα στον πρωτοπόρο που έδειξε χαρακτήρα στο φινάλε.

Το σκορ άνοιξε στο 65΄ο Δημήτρης Πετρίκης αλλά στο 80΄ο Γιάννης Τέλιος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Πετρίκης ήΤαν αυτός που λύτρωσε τον Αμπελωνιακό (είχε και δοκάρι με τον Χατζηλιόντα), διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 (γκολ εξαιρετικά αφιερωμένα σε ένα κοντινό του πρόσωπο)!

Πάντως οι γηπεδούχοι εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία, έχοντας ενστάσεις και για τα δύο γκολ υποστηρίζοντας πως στο πρώτο γκολ η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή (άουτ) ενώ στο δεύτερο δεν καταλογίστηκε στην αρχή της φάσης, φάουλ υπέρ της Συκέας.

ΣΥΚΕΑ (Κ. Καραλής): Ιωαννίδης, Γκέκας, Χαράλαμπος, Ράτζας, Φράντζας, Τάχατος Κ., Παλάσκας, Ζιώζιος Γ., Τέλιος, Καρατζιόλης Λ., Μούτσιος Φ.,

Έπαιξαν και οι: Καρατζιόλης Μ., Τσιόγιας, Ρόκος κα Βλαχόπουλος.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Α. Χατζηλιόντας): Διογένης, Γκατζούλης, Μεσημέρης, Πετρίκης, Τζιαρτζιάνης, Δαλακώνης, Χατζηλιόντας, Καραπιπέρης, Λέκα Σ., Μουλάς, Βούκιας.

Έπαιξαν και οι: Τεκούσης και Γκίτσας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt