Κεφάτος ο Απόλλωνας Γαλήνης!

Κεφάτος ο Απόλλωνας Γαλήνης!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Ιδιαίτερα κεφάτος εμφανίστηκε ο Απόλλωνας Γαλήνης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Μαρίνο Αντύπα τον οποίο και φιλοδώρησε με πέντε τέρματα (5-1).
Μια νίκη που συνδυάστηκε και με πολύ καλή εμφάνιση από τους «μπλε» των Γιάννη Τσιφλίζογλου-Γιώργου Τζήκα που τους διατηρεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ, αποδεικνύοντας πως δικαιωματικά τρέφουν υψηλές βλέψεις για φέτος.
Οι παίκτες του Απόλλωνα φρόντισαν να κάνουν γνωστές τις «άγριες» διαθέσεις τους με το καλημέρα καθώς μόλις στο 2΄ο Γιάννης Σεϊζης με ένα εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-0 και οκτώ λεπτά αργότερα ο Γκιάτης με τον ίδιο τρόποο έκανε το 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.
Και λίγο πριν την ανάπαυλα του α΄μέρους, ο Δημήτρης Σκούπρας με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Θεοδώρου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο ικανότατος επιθετικός Νίκος Αλεξανδρής ο οποίος σκόραρε δις, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του για το τελικό 5-1, με τους «βυσσινί» να μειώνουν προς στιγμήν με τον Κώστα Μπίμπα (4-1).
Η διαιτησία
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουβάτας με βοηθούς τους κ.κ. Αλεξόπουλο κα Νατσιούλα.
ΓΑΛΗΝΗ (Γ Τσιφλίζογλου-Γ. Τζήκας): Κιλιργιώτης, Παπανικολάου, Σπανούλης, Τσιούτσιας, Αθανασίου, Σκούπρας, Σεϊζης, Γκιάτης, Παυλίδης Μητροδήμος, Θεοδώρου.
Έπαιξαν και οι: Αλεξανδρής, Πάτσης, Ρουμελιώτης, Αηγκόλι και Κατσικάρης.
ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ (Β. Ευαγγέλου): Παπαστεργίου, Γκέκας, Λειβαδιώτης, Δέλλας, Αντίοχος, Σταυροθεόδωρος, Παπαδόπουλος, Σιώχας, Σούρλας, Κυριτσάκας, Ζαχαριάδης.
Έπαιξαν και οι: Μπίμπα Α. Μπίμπα Κ., Χαριτοδιπλωμένος Λικάι και Σιαπκάρης.
















>
















