Εξάσφαιρη… η Α.Ε. Κιλελέρ!

Εξάσφαιρη… η Α.Ε. Κιλελέρ!
Εξάσφαιρο… τράβηξε η Α.Ε. Κιλελέρ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον νεανικό Τοξότη Όσσας τον οποίο και συνέτριψε με το ευρύ 6-1.
Νίκη που συνδυάστηκε και με πολύ καλή εμφάνιση και διατηρεί το συγκρότημα του Θωμά Παλάσκα σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ.
Μόλις στο 12΄ο Κασσιός μετά από προσπάθεια του Ζιόμπουρα έκανε το 0-1 και στο 25΄ο Ζιόμπουρας έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Στο 37΄ήταν η σειρά του Βισβίκη Κ. να χρισθεί σκόρερ με εξαιρετικό σουτ για το 0-3 και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Αργύρης έκανε το 0-4.
Και στη συνέχεια ο Κώστας Βισβίκης με δύο προσωπικά γκολ (62΄, 70΄), ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του για το 1-6, με τους γηπεδούχους να μειώνουν λίγο νωρίτερα.
ΚΙΛΕΛΕΡ (Θ. Παλάσκας): Καραποστόλης, Βουλγαράκης, Βισβίκης Απ., Νασιούλας, Παλάσκας, Αργύρης Κ., Πλιούτσιας, Χατζής, Ζιόμπουρας, Βισβίκης Κ., Κασσιός.
*Η Α.Ε. Κιλελέρ ευχαριστεί τους ανθρώπους του Τοξότη Όσσας για την άψογη φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδώσει στον β΄γύρο.
















>
















