Ο Μιχαλές είχε κρύο… αίμα!

Ο Μιχαλές είχε κρύο… αίμα!
Η Βερδικούσια τείνει να κάνει τους φιλάθλους της καρδιακούς και το απέδειξε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Γεράνεια όπου και επιβλήθηκε με 3-2 μετά από ένα χιτσκοκικό φινάλε.
Οι «βυσσινί» του Κώστα Μπακλαβά ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στην επανάληψη μιας και το α΄μέρος δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις πέρα από το δοκάρι του Δήμκου Ντ. στο 30΄, και στο 56΄ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-1.
Τρία λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Μιχαλές πέτυχε το 0-2 και κάπου εκεί επαναπαύτηκαν οι Βερδικουσιώτες με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πετύχουν δύο τέρματα (80΄, 88΄) φέρνοντας το ματς στα ίσια.
Όμως στο 91΄ο Μιχαλές αποδείχθηκε ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Δήμκος, χαρίζοντας την σημαντική και συνάμα αγχωτική νίκη στη Βερδικούσια με 3-2, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου.
ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Κατίνας Η., Κόκκας (55΄Βαρσάμης), Θάνος, Συνάπαλος Μ., Συνάπαλος Χρ., Μούμος, Ιγγλέζος Γ. (85΄Αβδουλάς), Ζερδαλής, Στατήρης (80΄Δήμκος Η.), Δήμκος Ντ., Μιχαλές.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















