Κυριακάκης παντός θέσης…

Κυριακάκης παντός θέσης…
Μπορεί η φυσική θέση του Φιλάρετου Κυριακάκη να είναι στα μετόπισθεν, όμως τα καταφέρνει εξίσου καλά και στην επίθεση και το απέδειξε και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζωοδ. Πηγή όπου με το γκολ που πέτυχε χάρισε τη νίκη με 1-0 στον Α.Ο. Νέων Καρυών.
Σε μια αναμέτρηση όπου οι «κιτρινόμαυροι» του Δημήτρη Παπαδημητρίου μπορεί να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά είχαν ουσία στο παιχνίδι τους κι έφτασαν στη νίκη που τους διατηρεί πλέον μόνους πρώτους στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου μετά τη «γκέλα» των Χαλκιάδων.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 30΄ο Κυριακάκης ο οποίος και πήρε το ριμπάουντ μετά από ασθενής απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε χτύπημα φάουλ του Μανώλη.

Οι νικητές οι οποίοι απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες στην επανάληψη για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ.
ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ 2012 (Δ. Παπαδημητρίου): Κωνσταντάκος, Δούρος, Τσιτσίμπας, Πιστόλας, Βαενάς, Κολιόπουλος (60΄Πασχούδης), Κυριακάκης Φ., Δουφέκας (20΄Αετόπουλος), Βέρρας, Μανώλης, Σπανός (85΄Παπανικολάου).
Τελευταία
- Δυνατά ματς σε Δασοχώρι, Φιλιππούπολη και Συκούριο…
- Για το θετικό αποτέλεσμα η Ανθούπολη…
- Οι παρατηρητές των αγώνων της Α’ DE-TOX και Β΄ΕΠΣΛ…
- Παρουσία του Πρόεδρου της ΕΠΣΝΛ κ. Μπουχλαριώτη η επιμορφωτική συγκέντρωση της ΕΔ/ΕΠΣΝΛ
- Best of the best (DETOX-Α΄ΕΠΣΛ-11η αγωνιστική)…
- Ο Τσιανάκας στον πάγκο της Αναγέννησης Ολύμπου…
- Το δικό του λιθαράκι…
- Τρομερό ξεκίνημα!
- Στη σωστή κατεύθυνση…
- Αμάν να γελάσει το χειλάκι του!
















>
















