Ad Here
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
27 Νοέμβριος 2012

Σε απόσταση αναπνοής η Χαραυγή…

Προβολές: 1013

 

alt

Σε απόσταση αναπνοής η Χαραυγή…

PHOTO: KOSTAS VILLA

Η Χαραυγή ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο της Αναγέννησης Πουρναρίου επικρατώντας με 2-0 και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του 3ου ομίλου.

alt

Πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αξιόμαχα σύνολα, με τους «πράσινους» να πετυχαίνουν ένα γκολ σε κάθε μέρος, φτάνοντας στην επικράτηση.

alt

Το σκορ άνοιξε στο 30΄ο νεαρός Ζήσης Τσανάς με προβολή ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 70΄ ο Σκαφιδάς μετά από έξοχη ατομική ενέργεια. Από τη μεριά του το νεανικό συγκρότημα του Μιχάλη Τζιατζιά παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

alt

ΧΑΡΑΥΓΗ (Δ. Παππάς): Ράιδος, Ρουμελιώτης, Καράτζης, Σκοτεινιώτης (15΄ λ.τ. Πιπής), Ζαβράκας, Νιαβής, Χασιώτης, Καρέλιας (80΄ Θάνος), Σκαφιδάς, Τσανάς, Παπαρδέλας (70΄ Δημητριάδης).

ΠΟΥΡΝΑΡΙ (Μ. Τζιατζιάς): Κρητικός Γ., Κρητικός Βαγγ., Μπούφης, Ζαϊρές, Τσαπλές,  Μακρυγιάννης, Κρητικός Μ., Ζιώγας, Τσάκαλος, Αγγέλης, Κρητικός Ν.

Έπαιξε και ο Παναγιώτου.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt