Γκέλα… με το καλημέρα
Γκέλα… με το καλημέρα
Ο Θερμαϊκός Στομίου τα βρήκε σκούρα απέναντι στη νεανική Αναγέννηση Πουρναρίου και τελικά κατάφερε λίγο πριν το φινάλε να γλιτώσει τα χειρότερα ισοφαρίζοντας σε 2-2 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλβανού.
Ματς αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τους βαθμούς της νίκης και τους φιλοξενούμενους να ξεκινάνε δυνατά καθώς μόλις στο 5΄ο Ζαϊρές βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που κέρδισε ο Κρητικός Θ. κάνοντας το 0-1.
Τρία λεπτά αργότερα ο Ζαϊρές βρέθηκε και πάλι στην άσπρη βούλα (το πέναλτι το κέρδισε ο Παπαρίσης) αλλά αυτή τη φορά ο Δημεράς απέκρουσε τη μπάλα.
Τελικά λίγο πριν τελειώσει το α΄μέρος ο Λιάπης έφερε το ματς στα ίσια και έδωσε νέο ενδιαφέρον.
Στην επανάληψη ο Δημολός έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την Αναγέννηση αλλά ο Αλβανός είχε τον τελευταίο λόγο…
ΣΤΟΜΙΟ (Κ. Ξαφάρας): Δημεράς, Λιάπης, Θεοδώρου, Τσικούρας, Παλάκας, Δεσπότης, Οικονόμου, Βλούχος, Αλβανός, Ταπατάς, Καρέτζιος,
Έπαιξαν και οι: Ξαφάρας, Τσιάρας.
ΠΟΥΡΝΑΡΙ (Μ. Τζιατζιάς): Κρητικός Γ., Κρητικός Βαγγ., Τσαπλές, Μπούφης, Ζαϊρές, Κρητικός Μ. (75΄Μακρυγιάννης), Ζιώγας, Δημολός, Τσαάκαλος, Παπαρίσης (60΄Κρητικός Θεοφ.), Κρητικός Θ.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>

















