Ad Here
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
12 Φεβρουάριος 2013

Με το ίδιο νόμισμα…

Προβολές: 1417

 

alt

Με το ίδιο νόμισμα…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

PHOTO: Γιώργος Κυδώνας

Φαίνεται πως η βαριά ήττα που γνώρισε η Ανθούπολη στον α΄γύρο (6-0) από τη Λάρισα 2012, πείσμωσε τους «βυσσινί» και απάντησαν με το ίδιο νόμισμα στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου καθώς άλωσαν… το «Γ. Μητσιμπόνας» επικρατώντας με 4-0.

 

Οι παίκτες του Αλέξη Κακανούλια έδειξαν διάθεση, θέληση και αποφασιστικότητα και έφτασαν πανάξια στη νίκη που τους έφερε ξανά στην κορυφή, μια νίκη εξαιρετικά αφιερωμένη στον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Αδαμόπουλο.

Στον αντίποδα το συγκρότημα του Αποστόλη Κορομηλά όχι μόνο παρατάχθηκε για μια ακόμη αγωνιστική με σημαντικές απουσίες αλλά είχε την ατυχία να χάσει και τον τερματοφύλακα Σκέντζα νωρίς νωρίς με τραυματισμό και η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα πιο πολύ.

 

Μίλησε… ο άγραφος νόμος

alt

Δυνατά ξεκίνησαν στην αναμέτρηση οι παίκτες της Λάρισας 2012 και μόλις στο 2΄το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του δραστήριου Κίτσιου ενώ ο ίδιος παίκτης στο 21΄και στο 31΄άγγιξε το γκολ αλλά ο τερματοφύλακας Σαλοκανάς πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Και τελικά μίλησε… ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου αφού η Ανθούπολη στην πρώτη ουσιαστικά αξιόλογη επιθετική προσπάθεια ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 33΄με τον δεινό σκόρερ Χρήστο Δημόπουλο με σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας έτσι το 0-1.

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο 35΄σε μια αντεπίθεση αλλά δεν βρήκε στόχο ενώ η τελευταία καλή στιγμή του α΄μέρους ήταν το σουτ του Φλώρου Π. στο 38΄που έφυγε λίγο άουτ.

 

Κυρίαρχος η Ανθούπολη…

alt

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους «βυσσινί» καθώς στο 46΄ο Βασίλης Σκορδίλης βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το 0-2, γκολ για το οποίο και διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι για οφσάιντ.

Η Λάρισα 2012 έδειξε ανήμπορη να αντιδράσει παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της, αντίθετα με την Ανθούπολη που πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 75΄μετά από εντυπωσιακό χτύπημα φάουλ από μακρινή απόσταση του Κώστα Σαράντη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Δημόπουλος έφυγε σαν βέλος… στην κόντρα και πέτυχε το 0-4 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ μιας και στο 84΄ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ το χτύπημα φάουλ του Σαράντη που κατέληξε στα δίχτυα.

Το κακό για την πρωτοπόρο Λάρισα 2012 δεν ήταν μόνο πως έχασε το ματς αλλά και τους Κίτσιο Δ. (82΄) και Γκουγκουστάμο (90΄) μιας και αποβλήθηκαν για επικίνδυνο παίξιμο και έντονη διαμαρτυρία από τον πάγκο αντίστοιχα.

 

Η διαιτησία

alt

Μπορεί να ακούστηκαν παράπονα από τους ανθρώπους της Λάρισας για τον διαιτητή της αναμέτρησης Κώστα Λάκη αλλά εκτιμούμε πως τα πήγε αρκετά καλά, αποδίδοντας δικαιοσύνη.

Χωρίς προβλήματα ο α΄ βοηθός Νίκος Κόντης ενώ για τον β΄βοηθό Στέλιο Τσιτσιρίκα οι άνθρωποι της Λάρισας 2012 φώναξαν… για τη φάση του 0-2 πως το γκολ προήλθε από θέση οφσάιντ ενώ κακώς κατά τη γνώμη μας ακύρωσε το γκολ του Σαράντη στο 84΄ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ ως οφσάιντ!

 

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Α. Κορομηλάς):

alt

Σκέντζας Ν. (19. λ.τ Σκέντζας Δ.), Ευθυμίου, Γεωργίου, Γκουγκουστάμος (46΄Βιλανάκης), Δαμασιώτης, Φλώρος Π., Κίτσιος Δ., Μπαστούνης, Σερέτης, Ευθυμίου, Γαλάρας (66΄Φλώρος Α-Ρ).

 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Α. Κακανούλιας):

alt

Σαλοκανάς, Σαράντης, Τσιάρας, Θανασάρας, Παυλίδης (90΄Μίχος), Σαπουνάς, Βλησαρούλης, Νίκου, Καραγιάννης (83΄Κουτσώνης), Σκορδίλης, Δημόπουλος (86΄Μπέρσι).

 

 

 

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt