Ad Here
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
27 Μάρτιος 2013

Τριάρα στο ντέρμπι και ξανά στην κορυφή…

Προβολές: 1634

alt

Τριάρα στο ντέρμπι και ξανά στην κορυφή…

Στην επανάληψη η Λάρισα 2012 κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό και να υποτάξει την πρωτοπόρο Κυψέλη με 3-0, σκαρφαλώνοντας έτσι και πάλι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ.

Το συγκρότημα του Αποστόλη Κορομηλά έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Β΄ΕΠΣΛ και θέλει με κάθε τρόπο στην παρθενική του εμφάνιση στα τοπικά δρώμενα, να κατακτήσει και τον τίτλο της πρωταθλήτριας μιας και απομένει μια αγωνιστική.

Ο Αντώνης Γαλάρας ήταν αυτός που στο 65΄με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους «κυανόλευκους» (οι φιλοξενούμενοι φώναξαν στη φάση αυτή για οφσάιντ) και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Δημήτρης Κίτσος ο οποίος σκόραρε δις (75΄, 80΄) με ισάριθμα σουτ γράφοντας το τελικό 3-0.

Από τη μεριά τους οι «κίτρινοι» διεκδίκησαν με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Γουρνάρη, Κασσιό και Ζιόμπουρα Α.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Α. Κορομηλάς): Κίτσας Γ., Γεωργίου, Ευθυμίου (67΄ Αγγελόπουλος), Δαμασιώτης, Μαρτζέλος, Φλώρος Π., Γκόλτσιος, Κίτσος Δ., Μπαστούνης, Γαλάρας (82΄Δημόπουλος), Βασιλείου Β.

ΚΥΨΕΛΗ (Ν. Αρσενίου): Φούντας, Νταμήτρος, Γάτσιος, Κοκότσικας, Φιλοκώστας, Χριστιανός, Ζιόμπουρας Θ., Ζιόμπουρας Α., Κασσιός, Γούσης, Γουρνάρης Π.

Έπαιξαν και οι: Μπάλας, Μήτσι, Γκέμας.

*Η ομάδα της Κυψέλης συγχαίρει τη Λάρισα 2012 για την άνοδο της στην παραπάνω κατηγορία.

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt