«Ηλ» και Τζίμουλας έκαναν… παπάδες!!!

«Ηλ» και Τζίμουλας έκαναν… παπάδες!!!
Ο Άγιος Θωμάς ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο της Ελάφου μιας και επιβλήθηκε εύκολα με 4-0 και έπιασε και πάλι στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ τους Καλαρρύτες.
Οι «βυσσινί» ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα τα «βαριά χαρτιά» Θοδωρή Εμμανουήλ (12΄, 38΄) και Κώστα Τζίμουλα (19΄, 65΄) οι οποίοι πέτυχαν από δύο τέρματα και οδήγησαν τη λαρισινή ομάδα σε μια ακόμη νίκη εκ του ασφαλούς.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 1,5 χρόνο λόγω τραυματισμού του Ρούλη Καραούλα ο οποίος είχε χαμένο πέναλτι στο 85΄.
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Β. Κυριάκος): Σαλοκανάς, Τσιάρας, Χατζηνίκος, Θανασάρας, Αποστόλου, Καραγεωργίου, Λιούτας (55΄Καραγιάννης), Κοτάκος, Εμμανουήλ (55΄Ρομοσός), Τζίμουλας (70΄Καραούλας).
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















