Πρωινός περίπατος για τα «λιοντάρια»…

Πρωινός περίπατος για τα «λιοντάρια»…
Μια ακόμη απολαυστική νίκη πέτυχε ο Α.Ο. Ελευθεραί μιας και συνέτριψε και το Μαυροβούνι με το εντυπωσιακό 4-0 και παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ απέχοντας έξι πόντους από την κορυφή.

Το συγκρότημα του Γιάννη Μπάγκα ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 38΄με δυνατό σουτ του Γκουντρουμπή.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Ευαγγέλου με κεφαλιά μετά από χτύπημα κόρνερ του Κολότσιου διπλασίασε τα τέρματα για τα «λιοντάρια».

Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Κολότσιος ο οποίος στο 73΄πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Ευστρατίου στο δοκάρι και έκανε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 80΄ο ίδιος παίκτης.

Από τη μεριά τους οι παίκτες του Μαυροβουνίου κατέβαλλαν φιλότιμες προσπάθειες και απείλησαν κυρίως με τους Ζαφειρίου και Νούλα.

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Γ. Μπάγκας): Καλιμάνης, Μπαρμπούτης (75΄ Ιατρόπουλος), Κατσαβριάς, Σαράντης, Τσαδήμος, Μέκρας, Κολότσιος, Ευαγγέλου (75΄Ιατρόπουλος Θ.), Ευστρατίου (75΄ Καλτσίδης), Λαγγούρας, Γκουντρουμπής.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Σ. Γεωργαντάς): Ριζόπουλος, Παπαβασιλείου, Αθανασίου, Σταυροθεόδωρος, Φώλλιας, Φάγιας (65΄ Πιτσούλης), Γεωργαντάς, Βαγιούλης, Νούλας, Ζαφειρίου (75΄ Σταυρομήτρος), Μηλίτσης (46΄ Μανίκας).

Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















