Στο +5 οι Καλαρρύτες…

Στο +5 οι Καλαρρύτες…
Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι Καλαρρύτες στον 3ο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΛ καθώς υπέταξαν και τον Προμηθέα με 2-1 και αύξησαν τη διαφορά τους πέντε πόντους από τους διώκτες τους, έχοντας το πάνω χέρι στην υπόθεση άνοδος.
Οι «γαλάζιοι» του Μανώλη Γαραζανάκη χρειάσθηκαν μάλιστα να ανατρέψουν τα δεδομένα αφού βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ αλλά μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, πρόλαβαν να επαναφέρουν την τάξη.
Και πιο συγκεκριμένα στο 25΄ο Αποστόλης Σακογιάννης έφερε το ματς στα ίσια ενώ λίγο πριν το φινάλε του α΄μέρους ο Δημήτρης Δήμου με κεφαλιά μετά από συστημένο χτύπημα φάουλ του Ρακιντζόγλου έγραψε το τελικό 2-1.
ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ (Μ. Γαραζανάκης): Δημόπουλος, Τζήκας (20′ Τσιούρβας), Γιοβάνος, Μουστάκας, Σουπεκιώτης, Βελετάνης, Σακογιάννης, Γρηγορίου (40′ Δήμου), Ρακιντζόγλου, Γεωργουλάς, Γκέφος (70′ Κοταρέλας).
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















