Νέοι για φίλημα!!!
![]()
Νέοι για φίλημα!!!
Η μικτή νέων της ΕΠΣΛ όχι μόνο ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο της ΕΠΣ Γρεβενών επικρατώντας με το φτωχό 1-0 αλλά τερμάτισε στον όμιλο πρώτη και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, μετρώντας το απόλυτο με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί τέρμα (14-0)!!!
![]()
Και είναι η μοναδική Ένωση από τις 54 που παίρνουν μέρος που το κατάφερε αυτό και πραγματικά αξίζουν πολλά εύσημα τόσο στον πρωτεργάτη Δημήτρη Τσέτσιλα, όσο και στους παίκτες.
![]()
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, η μικτή νέων παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ και τελικά πήρε τη νίκη χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Μητάκος στο 50΄.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας):
![]()
Κατσίκας (41΄Ριζόπουλος), Τσιούπρος, Μητάκος, Αθανασιάς, Μπάγκας, Θεοχάρης, Μπενεχούτσος, Καραγιάννης (48΄Μπουλασίκης), Πετσούλας (48΄Γκαλμπογκίνης), Ντέκας Α. (48΄Ζησούλης), Τσιγγάνης (53΄Πράπας).
![]()
K-16:
Τα αποτελέσματα
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Καρδίτσας1-3
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Γρεβενών 1-0
Η τελική βαθμολογία (6η αγωνιστική):
1. ΕΠΣ Λάρισας 14-0 18
2. ΕΠΣ Καρδίτσας 17-8 12
-----------------------------------------------
3. ΕΠΣ Τρικάλων 9-11 4
4. ΕΠΣ Γρεβενών 1-22 1
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















